Ronaldo e cel mai mare din istorie! A doborât un record ce rezista de peste 40 de ani! Juve a luat Supercupa

Radu Bordei 21.01.2021, 13:18
Ronaldo e cel mai mare din istorie! A doborât un record ce rezista de peste 40 de ani! Juve a luat Supercupa

Ronaldo e cel mai mare din istorie! A doborât un record ce rezista de peste 40 de ani și a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului. Starul portughez și-a mai atins un obiectiv. Portughezul este cunsocut pentru ambiția lui de a doborî orice record posibil. Iar finalul lui 2020 și începutul lui 2021 i-au adus portughezului foarte multe trofee individuale.

Performanța lui Ronaldo a fost cu atât mai dulce pentru starul lusitan cu cât a adus și un nou trofeu echipei la care activează. Juventus a obținut Supercupa Italiei.

Ronaldo e cel mai mare din istorie!

Portughezul nu a primit degeaba premiul pentru Jucătorul Secolului, desemnat de Soccer Awards. Ronaldo a primit trofeul în cadrul unei ceremonii în decembrie, iar acum în ianuarie și-a trecut definitiv numele în istoria sportului Rege. În finala cu Napoli, Ronaldo a marcat în minutul 64 și a atins o bornă incredibilă. Portughezul a înscris golul cu numărul 760 și a depășit recordul deținut de legendarul Josef Bican, fotbalistul austriac. În acest moment Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istorie, asta chiar dacă o altă legendă se opune acestei distincții.

Golul lui Cristiano Ronaldo a adus un nou trofeu și pentru Juventus

Brazilianul Pele anunță că are peste 1000 de goluri în palmares, deși acestea nu au fost luate în evidență de statisticieni și nu se pot contabiliza. Brazilianul a contabilizat 768 de reușite în analele fotbalului.  Oricum, Cristiano mai are timp să se apropie și de recordul invocat de Pele, la forma arătată sigur va continua la un nivel înalt în următorii ani.

Record greu de egalat

Ceea ce a realizat Ronaldo va fi greu de atins de alt fotbalist. Nici măcar rivalul contemporan, Leo Messi, nu se apropie de numărul de goluri amrcate de portughez. Asta chiar dacă argentinianul este considerat de multă lume cel mai valoros fotbalist din istorie. În acest moment, Messi deține un record pe care Ronaldo îl dorește neaapărat. Jucătorul Barcelonei are 6 Baloane de Aur, spre deosebire de cele 5 ale starului de la Juventus. Asta doar îl va ambiționa însă pe portughez și, în cazul unui succes în Liga Campionilor cu Juventus, atunci Ronaldo mai mult ca sigur îl va egala.

Drăgușin a fost rezervă

Chiar dacă nu a apucat să joace în finala cu Napoli, Drăgușin s-a bucurat de primul trofeu din cariera lui la seniori. Fundașul a imortalziat momentul, însă în câteva zile ar putea părăsi clubul piemontez. Juventus vrea ca Drăgușin să prindă mai multe minute și să prindă mai multe minute în Serie A. Sassuolo ar putea fi destinația următoare pentru fundaș, unde ar face echipă cu căpitanul României, Vlad Chiricheș.

Urmăriți Playsport.ro și pe