Ronaldo își protejează iubita cu cea mai bună mască din lume. Cât poate să coste masca anti-Covid purtată de Georgina!

Bordei Radu 01.01.2021, 20:21
Ronaldo își protejează iubita cu cea mai bună mască din lume. Cât poate să coste masca anti-Covid purtată de Georgina!

Ronaldo își protejează iubita cu cea mai bună mască din lume. Așa au constatat cei prezenți la evenimentul din Dubai, Globe Soccer Awards.

Starul portughez a primit o distincție importantă: a fost desemnat fotbalistul secolului. Toți ochiiau fost îndreptați asupra starului portughez, dar și iubita Georgina a capturat privirile.

Ronaldo își protejează iubita cu cea mai bună mască din lume

Georgina Rodriguez a devenit o prezență nelipsită de lângă vedeta Juventusului. Partenera lui Cristiano Ronaldo impresionează mereu cu frumusețea ei. Nici la Dubai lucrurile n-au stat altfel. Partenera fotbalistului a venit cu o rochie decoltată, care a stârnit admirația tuturor.

Dar, un detaliu remarcat de fani, a fost și masca specială, prin care frumoasa brunetă s-a ferit de coronavirus. Iar Georgina a răspuns curioșilor pe rețelele de socializare.

Masca textilă neutralizează coronavirusul

Masca este construită dintr-un material textil și a fost lansată la finalul lunii iulie. Georgina s-a lăudat că această mască a priomit aprobarea Institutului de Medicină Moleculară dar și a laboratorului de control al calității. Conform acestora, produsul purtat de Georgina în Dubai reține 90 % din coronavirus, o cifră impresionantă.

Ziariștii iberici pretind că masca rezistă la 50 de spălări cu apă de 60 de grade. Masca ar costa undeva la 8 euro și beneficiază de o tehnologie Ad-tech, cu mai multe straturi protectoare.

Georgia a devenit un model pe rețelele de socializare

Georgina este un influencer de succes

Iubita lui Ronaldo este urmărită de milioane de oameni pe rețelele de socializare. De aceea foarte multe branduri încearcă să își asocieze imaginea cu cea a Georginei.

Aceasta a profitat de popularitatea lui Cristiano și și-a construit o afacere de succes. În vară, bruneta câștiga 300.000 de euro pe săptămână din urma postărilor pe Instagram.

A fost un final de an perfect și pentru Cristiano.

Portughezul nu a câștigat Liga Campionilor cu Juventus, dar nu s-a plâns.Ronaldo a fost numit Jucătorul Secolului de către organizatorii galei Globe Soccer Awards.

Starul torinezilor a fost considerat desemnat cel mai bun fotbalist din ultimii 20 de ani, chiar peste rivalul Leo Messi.

Ronaldo s-a declarat mândru de importantul premiu și promite să nu se oprească aici.

„Întotdeauna vreau mai mult. Sunt gata pentru noi trofee” a spus Ronaldo.

Atacantul lui Juventus speră ca 2021 să vină cu trofeul mult așteptat: Liga Campionilor cu gruparea italiană. Și apoi să îl egaleze pe Messi la trofee Balonul de Aur. Ronaldo are 5, în timp ce starul Barcelonei a cucerit 6.

Urmăriți Playsport.ro și pe