Ronaldo, surprins de gestul unui coleg de la naţională! Ce reacţie a avut Bruno Fernandes când l-a văzut în vestiar

George Drafta 15.11.2022, 12:36
Ronaldo, surprins de gestul unui coleg de la naţională! Ce reacţie a avut Bruno Fernandes când l-a văzut în vestiar

Ronaldo şi Bruno Fernandes sunt colegi şi la echipa de club, nu doar la naţionala Portugaliei.

Cei doi păreau buni prieteni până mai ieri. Declaraţiile lui Ronaldo legate de experienţa sa recentă de la Manchester United pare că l-au deranjat pe mijlocaş. Altfel nu se poate explica, felul în care cei doi au interacţionat atunci când s-au întâlnit în cantonamentul reprezentativei lusitane, care se pregăteşet pentru Cupa Mondială din Qatar. Superstarul de 37 de ani i-a întins mâna coechipierului său, atunci când acesta din urmă a intrat în cabină. Însă felul în care Bruno Fernandes i-a răspuns a fost unul mai mult decât protocolar. Iar Cristiano a rămas mirat de „tratamentul” primit.

 

Cei doi vor trebui însă să facă echipă pentru visul portughezilor de a cuceri Cupa Mondială. După ce au triumfat în premieră la Euro, în 2016. Iată care este lotul portughezilor pentru competiţia care va debuta duminică în Qatar.

Portari: Diogo Costa (FC Porto), Jose Sa (Wolverhampton), Rui Patricio (AS Roma)

Fundași: Diogo Dalot (Manchester United), Joao Cancelo (Manchester City), Danilo Pereira (PSG), Pepe (FC Porto), Ruben Dias (Manchester City), Antonio Silva (Benfica), Nuno Mendes (PSG), Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund)

Mijlocași: Joao Palhinha (Fulham), Ruben Neves (Wolverhampton), Bernardo Silva (Manchester City), Bruno Fernandes (Manchester United), Joao Mario (Benfica), Matheus Nunes (Wolverhampton), Otavio Monteiro (FC Porto), Vitinha (PSG), William Carvalho (Betis)

Atacanți: Andre Silva (RB Leipzig), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Goncalo Guedes (Wolverhampton), Joao Felix (Atletico Madrid), Rafael Leao (AC Milan), Ricardo Horta (SC Braga)

Critici din partea legendelor

Reacţia lui Ronaldo faţă de antrenorul ten Haag şi de coechipierii săi i-a provocat un gust amar lui Rio Ferdinand. Acesta a fost coleg cu portughezul în prima sa aventură pe Old Trafford. Fostul fundaş este convins că Ronaldo nu mai are viaţă lungă în curtea „diavolilor”.

„Povestea de dragoste dintre Manchester United şi Ronaldo s-a încheiat. Cartea a fost închisă. A pus clubul într-o situaţie din care nu mai există o cale de întoarcere. Dacă mai exista cineva în club care voia să îl păstreze pe Cristiano, nu o mai poate face acum. Dacă interviul a avut două minute, nu o oră sau două, şi a folosit comentariul prin care a spus că nu respectă antrenorul, acesta va fi motivul pentru care va pleca. Nu putem sta aici să apărăm ce a spus Ronaldo.

Sunt sigur că acest interviu a fost gândit pentru un singur lucru, pentru ca el să plece de la club. Nu cred că există o cale de întoarcere sau că clubul îl va păstra. Până la acest interviu, l-aş fi apărat şi aş fi spus că United ar trebui să comunice mai bine cu el”, a declarat fostul internaţional, preluat de The Sun.