„Vecina” Roxana Vancea și-a părăsit iubitul fotbalist și a plecat din România. Povestea de amor uitată a fostei iubite a lui Mihai Bendeac (GALERIE FOTO)

Catinca Giosanu 05.02.2023, 12:48

Roxana Vancea (32 de ani), fosta asistentă tv, este de nerecunoscut. Vedeta are în prezent o relație cu Dragoș Paiu. Ea a devenit mamă în toamna lui 2021 și spune că nu își mai dorește alți copii.

Înainte să își întemeieze o familie, i-au trecut prin brațe mai mulți bărbați celebri. Pe lista cuceririlor făcute de Roxana Vancea figurează nume precum Mihai Bendeac sau Gabi Iancu. Bruneta l-a părăsit pe fostul fotbalist într-un moment în care nu se aștepta.

Roxana Vancea și-a părăsit iubitul

Relația dintre Roxana Vancea și Gabi Iancu s-a consumat în vara lui 2015. Fosta asistenta tv a fost dată de gol de paparazii de la cancan.ro, care au surprins-o în timp ce intra în locuința lui Gabi Iancu. Cei doi erau numai un zâmbet și păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt.

Povestea lor de dragoste s-a terminat brusc. Vedeta tv și-a schimbat comportamentul față de fostul atacant după ce acesta din urmp a fost acuzat de șefii săi de viață nesportivă tumultoansă.

Motivul rupturii dintre Roxana Vancea și Gabi Iancu

Sătulă de probleme și reproșuri, Roxana și-a făcut bagajele și a plecat în Italia, acolo unde a rămas o bună perioadă de timp. Fosta asistentă tv a absolvit Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport și s-a întors la ce știa ea să facă mai bine după ce a pus punct relației cu fostul jucător al echipei Steaua.

Îndrăgita brunetă a explicat într-un interviu acordat pentru Libertatea că, la acea vreme, primise mai multe oferte din Italia pentru a antrena acolo.

Am primit mai multe oferte din Italia pentru a antrena acolo. Dar încă mai sunt sub contract cu sala la care lucrez acum. Mai schimb peisajul!”, a mărturisit fosta asistentă tv, conform sursei citate.

Acum, bruneta arată cu totul diferit față de cum o știa Gabi Iancu. Vedeta și-a găsit liniștea alături de actualul ei soț, Dragoș Paiu, împreună cu care crește doi copii, pe Milan, băiețelul partenerului ei dintr-o relație anterioară, și pe fiul lor.

Urmăriți Playsport.ro și pe