Ruptura din vestiarul Portugaliei este evidentă. Cristiano Ronaldo a rămas fără cuvinte după gestul celor trei jucători

Ștefănescu Dragoș 26.11.2022, 21:48
Ruptura din vestiarul Portugaliei este evidentă. Cristiano Ronaldo a rămas fără cuvinte după gestul celor trei jucători

Portugalia a învins Ghana cu scorul de 3-2 în cadrul Grupei H de la Cupa Mondială din Qatar. După acest succes, Cristiano Ronaldo și-a invitat toți colegii la un restaurant de lux. În mod surprinzător, trei jucători portughezi au refuzat invitația lui Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, refuzat de trei colegi. Aceștia nu au mers la cina oferită de căpitanul Portugaliei

Portugalia a învins cu emoții naționala Ghanei în prima rundă din cadrul Grupei H de la Cupa Mondială din Qatar. Lusitanii s-au impus pe final cu scorul de 3-2. Din această grupă mai fac parte Uruguay și Coreea de Sud.

Potrivit Daily Mail, după acest succes extrem de important, Cristiano Ronado și-a invitat toți colegii la cină, la restaurantul de lux Tatel de Doha. Căpitanul naționalei lusitane a achitat întreaga notă de plată, demonstrând încă o dată că este un lider incontestabil. Totuși, din cei 25 de jucători portughezi, Ronaldo a fost refuzat de trei dintre aceștia. Jose Sa, Bernardo Silva și Joao Cancelo au preferat să stea alături de familiile lor în detrimentul invitației lui Ronaldo.

În meciul cu Ghana, Cristiano Ronaldo a bifat un nou record

Cristiano Ronaldo a marcat împotriva Ghanei în minutul 65 al meciului, deschizând drumul spre victorie al trupei antrenate de Fernando Santos. Cu această reuşită, atacantul de 37 de ani a ajuns la al cincilea turneu final de Cupă Mondială în care îşi trece numele pe lista marcatorilor. Această performanță nu a fost până acum reușită de niciun jucător din lume. Astfel, lusitanul a bifat un nou record istoric.

După meciul cu Ghana, Ronaldo a vorbit cu mândrie despre această nouă performanță personală.

Este un moment frumos, la a cincea mea Cupă Mondială. Am câştigat, am pornit cu dreptul, a fost o victorie foarte importantă.

Ştim că în aceste competiţii câştigarea primului meci era crucială. Un alt record, sunt singurul jucător care a marcat în cinci Cupe Mondiale consecutive, asta pentru mine este o mare mândrie.

A fost greu, dar am câştigat pe merit! După cum am spus, am vrut să începem cu dreptul. Am câştigat, am jucat bine, am ajutat echipa”, a declarat Ronaldo, conform ojogo.pt.

Cristiano Ronaldo are în total 8 goluri în 18 meciuri disputate la turneele finale de Cupă Mondială. El se află totuşi departe de recordul deţinut de Miroslav Klose. Fostul atacant german este golghheterul all-time al celei mai importante competiţii fotbalistice din lume, cu 16 reuşite. În schimb, Ronaldo este lider în clasamentul din toate timpurile al celor mai buni marcator la Campioantele Europene. Cu cele 14 goluri marcate la turneel finale europene, lusitanul l-a  depășit pe legendarul Michel Platini.

Urmăriți Playsport.ro și pe