Ruptura dintre Simona Halep și Toni Iuruc, provocată de un motiv secret. Planul pe care cei doi l-au avut a eșuat

Giosanu Catinca 10.09.2022, 06:38
Ruptura dintre Simona Halep și Toni Iuruc, provocată de un motiv secret. Planul pe care cei doi l-au avut a eșuat

Jucătoarea română de tenis Simona Halep și omul de afaceri Toni Iuruc au decis să pună punct căsniciei cu doar două luni înainte de cununia religioasă. Cei doi au ezitat să ofere detalii despre motivul rupturii, însă apropiații cuplului au dezvăluit motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au despărțit.

Motivul din spatele divorțului Simonei Halep de Toni Iuruc

Surse apropiate familiei Halep au vorbit vineri despre motivul din spatele divorțului marii noastre campioane de Toni Iuruc. De vină ar fi Toni Iuruc, care nu înțelege programul încărcat al sportivei.

Dubla campioană de Grand Slam își dorelte cu ardoare să devină mamă. Totuși, ea vrea să mai joace tenis pentru cel puțin 2 ani, lucru cu care omul de afaceri machedon n-ar prea fi de acord.

Emanoil Savin susține că o cunoaște foarte bine pe Simona Halep. El a declarat că mariajul dintre cei doi a fost grăbit. Și asta, pentru că cei doi foști soți au avut un plan bine pus la punct în privinţa familiei.

Ştiu sigur că îşi doreşte copii. Ăsta a fost un motiv, bineînţeles, de s-a grăbit cu căsătoria. Ea mai are de spus multe în tenisul mondial şi sper ca, la următoarele turnee, să revină în top 10 şi să câştige un Grand Slam în Australia. (…)

Probabil că o să-şi ia o pauză (n.r. dacă rămâne însărcinată), că aşa şi-au luat toate marile tenismene, atunci când au avut un copil. În doi ani o văd înapoi în top 3.”, spunea în urmă cu un an Emanoil Savin, conform celor de la Fanatik.

De ce s-a despărțit afaceristul din Constanța de fostul lider mondial

Unii chiar au crezut că Simona Halep și Toni Iuruc vor rămâne împreună pentru tot restul vieții. Nu este și cazul lui Radu Banciu. Acesta din urmă  a lăsat de înțeles că de la început nu a fost vorba despre iubire între cei doi, pentru că în acest caz nu s-ar fi pus problema de divorț după doar un an.

S-a dus așadar marea căsnicie. Nici nu îmi vine să cred că sunt așa de proști. Cum să te duci, mă, să te împaci în Grecia? Ce sunt astea, bă? Înnebunesc, mă! Cum e posibil așa ceva? Doi miliardari, bă! Cine i-a pus, bă? Mănușă ne vine subiectul ăsta. Toate nepotrivirile, toate… Bine, noi nu avem acces la toate culisele. Nu avem voie să vorbim.

Eu nu cred că s-au despărțit că se iubeau prea tare. Aveți impresia că de la atâtea giugiuleală au zis ‘Simona, ne-au strepezit buzele de atâta amor. Hai să ne despărțim după un an’? Eu zic că nu e asta. Eu zic că e altceva totuși, până la urmă. Se mai întâmplă în cupluri, știu. (…)

Până la urmă am văzut că domnul Ciuruc (Iuruc) contestă la televizor, așa și dă bine, să îți faci puțină publicitate câteva zile. Până la urmă s-au despărțit cumva… Simona Halep are toată lumea în față.”, a spus Radu Banciu, în emisiunea sa de la Prima Sport.