Ruptură în familia lui Ronaldo. Se desparte starul portughez de Georgina?

Giosanu Catinca / 29.09.2021, 23:58
Ruptură în familia lui Ronaldo. Se desparte starul portughez de Georgina?

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, care s-a transferat recent de la Juventus Torino la Manchester United, se confruntă cu probleme în familie. Starul internațional își dorește să se căsătorească cu Georgina Rodriguez, dar ceva îl împiedică.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, probleme în cuplu

Mama super-starului portughez, Dolores Aveiro, îi interzice fiului său se se căsătorească cu cea care are grijă pe copiii săi. Frumoasa brunetă are o fetiță cu internaționalul care deține cinci Baloane de Aur, dar se ocupă și de ceilalți copii ai lui Ronaldo: Cristiano Jr. (11 ani) și gemenii Eva Maria și Mateo (4 ani). Pare greu de crezut, dar se descurcă de minune!

Fostul fotomodel a dezvăluit că își dorește să-și unească destinul cu starul lui Machester United și că va spune „da” fără ezitare în cazul în care Ronaldo îi va îi va pune întrebarea mult așteptată. Tânăra de 27 de ani a făcut anunțul în cadrul documentarului pe care îl filmează pentru Netflix.

În momentul în care a fost întrebată despre căsătoria cu Cristiano Ronaldo, bruneta a spus clar: „Nu depinde de mine. Ojalá”.

„Ojalá” reprezintă o expresie din limba arabă și înseamnă „Cu voia lui Dumnezeu”.

Ce părere are familia lusitanului despre Georgina

Cel mai probabil, Georgina se referea la familia lusitanului. Mama lui nu este de acord cu relația pe care o are CR7.

Dolores Aveiro o consideră total nepotrivită pe Georgina pentru fiul ei, scrie presa portugheză.

Îi recomand fiului meu să nu se căsătorească. Singurul lucru pe care și-l dorește femeia aceea este să profite de situație din punct de vedere economic. Frații lui Cristiano sunt de aceeași părere cu mine!”, a spus Dolores Aveiro, potrivit celor de la Marca.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez sunt împreună de cinci ani, iar de patru ani au devenit părinții unei fetițe care le moștenește frumusețea. Partenera portughezului a mai fost întrebată, în trecut, de ce nu au făcut încă ”pasul cel mare”, iar aceasta a asigurat că, deși se află în planurile celor doi, aceștia sunt prea ocupați cu alte planuri.

Căsătoria se află în planurile noastre, dar acum avem multe planuri interesante pentru viitor. Avem patru copii pe care trebuie să îi educăm și ne concentrăm foarte mult pe ei.”, spunea Georgina Rodriguez, în urmă cu doi ani.

”Ne vom căsători cu siguranță”

Într-un interviu, Ronaldo a recunoscut că se va căsători până la urmă cu Georgina Rodriguez.

Ne vom căsători într-o zi, cu siguranță. Este și visul mamei mele. Așa că, într-o bună zi, de ce nu? E minunat. E prietena mea, mi-am deschis inima în fața ei și ea a făcut la fel.”, a subliniat Ronaldo.

Rămâne de văzut dacă cei doi vor face într-un final pasul cel mare și cum va reacționa mama atacantului.