S-a aflat abia acum despre Ivana Knoll! Da, cel mai probabil și tu bănuiai asta despre ea

Catinca Giosanu 17.02.2023, 22:46
S-a aflat abia acum despre Ivana Knoll! Da, cel mai probabil și tu bănuiai asta despre ea

Ivana Knoll, bruneta superbă care a încins spiritele la Cupa Mondială din Qatar, a vorbit recent despre câteva aspecte neștiute din viața sa personală. Fosta Miss Croația a dezvăluit cu ce se ocupă atunci când nu merge la meciurile Croației și ce are de gând să facă pe viitor.

Din ce își câștigă banii Ivana Knoll

Ivana Knoll “a făcut valuri” la Cupa Mondială din Qatar. Ea s-a afișat în ținute extrem de sexy la meciurile disputate de Croația, însă nu toți fanii au apreciat-o. Bruneta nu s-a lăsat afectată de criticile primite. Ea a preferat să vadă partea bună a lucrurilor, mai ales că și-a sporit popularitatea după ce s-a afișat în cele mai provocatoare ținute la Doha.

Fotomodelul a explicat în cadrul unui interviu că le-a cerut acordul oficialilor din Qatar înainte să apară în ținute provocatoare pe stadioanele pe care s-au desfășurat meciurile din cadrul Campionatului Mondial. De asemenea, ea a spus că scopul a fost acela de a promova hainele pe care ea le comercializează. Însă bruneta își câștigă banii din mai multe activități.

”Vreau să rămân în zona sportului”

Ivana continuă să atragă atenția și după Campionatul Mondial. Fostul top model a explicat, în cadrul unui podcast, că este pasionată de dans și lucrează ca dansatoare în timpul liber. De altfel, ea a postat mai multe videoclipuri pe rețelele sociale în care apare dansând pe melodiile unor artiști precum Andrei Velcu.

Sunt dansatoare din buric și dansatoare la bară. Planul meu de viitor, am învățat că nu e bine în viață să îți spui planurile pentru că oamenii sunt negativi și atrag energie rea, însă vreau să fac în continuare social media, actorie și modelling. Asta ar fi ceva, însă vreau să rămân în zona sportului pentru că îmi place.”, a spus Ivana conform Daily Star.

A refuzat să își facă cont de Onlyfans

Tot mai multe femei decid să câștige bani expunându-se în iposteze provocatoare în mediul online. Fana croată devenită celebră la Campionatul Mondial din Qatar este convinsă că ar avea succes în cazul în care ar face conținut pentru platforma pentru bărbați, însă ea are alte metode prin care își câștigă banii. Vedeta nu concepe să facă așa ceva.

Ivana a spus că preferă să își facă un cont de Instagram special pe care fanii vor intra doar pe bază de abonament. Acolo, fosta miss Croația le va arăta urmăritorilor ei fotografii de la ședințele foto, dar va transmite și informații interesante de la evenimentele speciale la care va participa. Presa străină scrie că prețul lunar al unui abonament este de aproximativ cinci euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe