S-a aflat adevăratul motiv pentru care Bayern a plătit 110 milioane de euro pe Kane

Ioan Valentin Oprea 20.09.2023, 13:58
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Bayern a plătit 110 milioane de euro pe Kane

Harry Kane a fost subiectul unuia dintre cele mai importante transferuri din vară. Dorit cu insistenţă la Bayern Munchen, atacantul a fost, în cele din urmă, vândut de Tottenham contra sumei de 110 milioane de euro.

După cinci meciuri disputate în tricoul bavarezilor, Kane a precizat care este obiectivul clar pentru care a venit la Munchen. Vârful în vârstă de 30 de ani spune că vrea să lea de o mână de ajutor nemţilor să cucerească Liga Campionilor, trofeu care îi lipseşte din vitrină.

Kane ştie însă că misiunea campioanei Germaniei în actuala ediţie a Champions League nu va fi deloc una simplă. Acesta o vede drept favorită la câştigarea competiţiei pe Manchester City, urmată îndeaproape de Real Madrid. E sigur, în schimb, că Bayern are toate armele necesare pentru a se bate de la egal la egal cu acestea şi pentru a trage la trofeu.

Scopul nostru este să avem posesia și să oferim cea mai bună versiune a noastră. Bayern m-a transferat pentru a câștiga Liga Campionilor. Vrem acest trofeu”, a decretat Kane, într-un amplu interviu oferit pentru spaniolii de la Marca.

E gata de debutul în Liga Campionilor

Jucătorul englez va avea ocazia să debuteze, azi, în Liga Campionilor, pentru Bayern, într-un meci împotriva unei formaţii pe care o ştie foarte bine din Premier League, Manchester United.

Kane îşi îndeamnă coechipierii să nu se gândească încă la trofeu, ci să o ia pas cu pas. Fotbalistul de 30 de ani crede că „diavolii roşii” vin cu orgoliul rănit pe „Alianz Arena”, după ce au umiliţi în weekend, chiar pe teren propriu, de Brighton (1-3), şi pot fi oricând capibili de o replică puternică.

Ideea acestui club este să câştige toate competiţiile, deşi este adevărat că va fi foarte complicat. Trebuie să o luăm meci cu meci, iar primul lucru pe care trebuie să îl facem este să trecem de acest joc foarte greu cu United”, a mai completat Kane.

Întrebat cât de uşoară a fost trecerea de la Premier League la Bundesliga, Kane a transmis că întrecerea din Germania este una competitivă şi, în opinia sa, echipele nemţeşti au crescut mult în ultima perioadă.

Bundesliga a crescut foarte mult şi sunt formaţii din ce în ce mai bune aici. Eu consider că este un campionat greu de câştigat. E o provocare pentru mine”, a mai declarat Kane.

Urmăriți Playsport.ro și pe