S-a aflat adevărul despre banii pe care Ilie Năstase i-ar primi de la fosta sa soție. Marele tenismen a lămurit situația

Ștefănescu Dragoș / 01.11.2021, 11:07
S-a aflat adevărul despre banii pe care Ilie Năstase i-ar primi de la fosta sa soție. Marele tenismen a lămurit situația

Viața personală tumultoasă a lui Ilie Năstase a ținut mereu prima pagină a presei din România. De curând a apărut zvonul conform căruia legendarul sportiv ar primi bani de la fosta sa soție, Brigitte Pastramă. Marele tenismen a lămurit situația punând capăt speculațiilor din ultima vreme.

Marele tenismen a lămurit situația

Ilie Năstase este unul dintre cei mai mari sportivi ai României. După retragerea din tenis, viața personală tumultoasă a marelui sportiv a făcut deliciul publicațiilor din țara noastră.

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au format unul dintre cele mai controversate și mediatizate cupluri din showbizul românesc. Fostul mare tenismen și actuala doamnă Pastramă au ținut prima pagină a publicațiilor mondene din România cu relația lor tumultoasă. Chiar dacă au divorțat și și-au refăcut viețile alături de alți parteneri, numele lor apar încă împreună în presa românească. De curând, au apărut informații în mediul online conform cărora Brigitte Pastramă i-ar plăti chirie fostului ei soț Ilie Năstase.

Legendarul sportiv a declarat pentru impact.ro că este vorba despre o confuzie la mijloc. Ilie Năstase a declarat că nu primește niciun ban de la fosta lui parteneră de viață. Banii din chiria pe care o plătește Brigitte Pastramă intră în conturile fundației pe care fostul sportiv o patronează.

În conturile mele, personale, nu intră și nu a intrat niciun ban de la fosta mea soție. E o confuzie la mijloc, fiindcă ea plătește într-adevăr o chirie, dar în conturile fundației ce-mi poartă numele. Atât și nimic mai mult!

Cu banii respectivi care se dau fundației ce-mi poartă numele se susțin diverse programe de tenis pentru copii. Și nu doar dintr-o singură sursă. Dar nu sunt la curent cu această chestiune, așa că nu vă pot da lămuriri. Nici măcar nu știu pentru ce se plătește acea chirie, fiindcă nu e direct treaba mea”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Brigitte Pastramă îi plătește chirie lui Ilie Năstase

Ilie Năstase și Brigitte Pastramă au divorțat în 2018, după o căsnicie care a durat opt ani de zile. Fosta doamnă Năstase susține că a păstrat o relație amicală cu fostul mare tensimen.

Recent, bruneta a declarat că îi plătește chirie lui Ilie Năstase pentru un loc în care și-a făcut o afacere cu ajutorul căreia încasează sume consistente în fiecare lună. Brigitte a dezvăluit că a investit 100.000 de euro în afacerea respectivă.

Nu suntem cu banii la pământ, cum s-a spus! Am cumpărat mai nou și câteva mii de animale electronice pentru locul de joacă, am luat decorul direct de la sursă. Am băgat vreo 100.000 de euro acum în afacere. Pot să-mi plătesc angajații, pot să-i plătesc lui Ilie la timp chiria. Acum am o echipă foarte bună și nu vreau să o pierd”, a declarat Brigitte Pastramă la Antena Stars.