EXCLUSIV. Vica Blochina are interzis de la Pițurcă să facă asta! Regula impusă de fostul selecționer superbei blonde

Simion Andrei / 02.03.2021, 05:57
EXCLUSIV. Vica Blochina are interzis de la Pițurcă să facă asta! Regula impusă de fostul selecționer superbei blonde

Victor Pițurcă este tatăl dedicat copiilor săi, mai ales fiului pe care-l are cu Vica Blochina. Îl ia cu el în toate vacanțele, băiatul e primit cu brațele deschise în familia lui, se înțelege de minune cu frații lui vitregi, Alexandru și Claudia, iar Piți îi asigură tot ceea ce are nevoie atunci când vine vorba despre educație.

De aceea, nu e de mirare că Edan preferă să petreacă cel mai mult timp la tatăl lui. Și mai mult, nu-i povestește Vicăi absolut nimic din ceea ce face când e la Piți acasă, indiferent cât ar încerca fosta balerină să-l tragă de limbă.

De altfel, instransigent cum se știe că este fostul selecționer al naționalei, are câteva reguli strice printre care e și aceea ca băiatul să nu urce nicio poză cu el pe rețelele de socializare. Lucru care se poate observa de pe contul de Instagram al copilului, cont făcut de mama lui, acolo unde nu e nicio fotografie din vacanțele petrecute cu tatăl lui.

Vica ar face orice ca să-l provoace pe Piți

Nu e niciun secret faptul că de fiecare dată când băiatul merge sau pleacă de la tatăl său, cea care îl ia întotdeauna, cum e și firesc, de altfel, este mama lui.

Doar că apropiați ai Vicăi spun că fosta dansatoare de la Melody speră de fiecare dată ca în față să-i apară și bărbatul despre care spune mereu că a fost singura iubire a vieții ei. De aceea, se îmbracă întotdeauna cât se poate de provocator, doar-doar dă cu ochii de Piți.

Însă aceeași cunoscuți mai spun și că Pițurcă nu mai are deloc ochi pentru Vica Blochina care e, practic, inexistentă pentru el. Ba mai mult, este incomodat și deranjat chiar de faptul că Vica dă fuga întotdeauna la televiziuni ca să povestească tot, așa cum s-a întâmplat ultima dată când, după 7 ani, s-a produs inevitabilul.

”Mi-a tresărit inimioara!”

Sunt mai bine de 7 ani de când Victor Pițurcă a refuzat să mai comunice direct cu mama băiatului lui cel mic. A evitat orice contact, iar toate discuțiile se fac prin intermediari sau Piți vorbește direct cu fiul lui.

Vica Blochina are interzis de la Piturca sa faca asta
Vica Blochina are interzis de la Piturca să-și expună fiul pe rețelele de socializare

Asta pentru că fostul antrenor de al cărui nume se leagă toate calificările naționalei de fotbal la turnee finale nici nu mai vrea să-i rostească numele Vicăi, dar și ca să-și răscumpere greșeala față de soția lui, care s-a dovedit extrem de înțelegătoare și care se poartă chiar cu afecțiune cu copilul pe care soțul ei îl are cu altă femeie.

Dar marea ciocnire s-a produs însă într-un final, în urmă cu câteva săptămâni, și cum era de așteptat, Vica a și mers în studiourile tv și a trâmbițat momentul, ceea ce Piți l-a deranjat teribil.

Mi-a tresărit inima ca-n tinerețe, când l-am văzut cum arăta, ”e țiplă, e incredibil”, a povestit vedeta la Măruță la emisiune, uitând să specifice totuși că Piți nu i-a aruncat nicio privire.

Nu mai are noroc în dragoste

De altfel, ”manevrele” Vicăi ar fi fost și cele care l-au făcut pe antrenor să ia distanță în timp de fosta lui amantă, care a devenit vedetă pe spatele lui, folosindu-se de scandalul cu pensia alimentară și procesul de paternitate.

Vica Blochina a devenit de atunci o femeie liberă și curtată, însă nicio relație n-a fost de lungă durată. Ba chiar a ajuns la un moment dat în mijlocul unei intrigi amoroase cu iz penal, cu unul dintre foștii ei care a strigat public, în fața unor polițiști, că l-ar fi deposedat de bani.

Vica nu pare să mai aibă noroc în dragoste, dar nici la prieteni, pentru că a reușit să-și îndepărteze persoanele apropiate când și-a    acuzat o amică de faptul că i-ar fi suflat un iubit.