S-a aflat! Este fotbalistul pe care Cristi Borcea îl plătea cu 5000 de euro pe meci, indiferent ce făcea pe teren. ”Ce fotbalist!”

Moldoveanu Camelia / 01.10.2021, 13:36

Fostul finanțator al lui Dinamo, Cristi Borcea, avea un fotbalist preferat căruia îi dădea 5000 de euro bonus pe meci. Bonusul venea chiar din buzunarul omului de afaceri. Fotbalistul s-a remarcat prin abilitățile din teren, dar și prin indisciplină.

Cristi Borcea, dezvăluiri din culisele de la Dinamo. El era fotbalistul favorit

Borcea își amintește cu plăcere de perioada în care conducea Dinamo. El a mărturisit că fotbalistul lui preferat era Adrian Cristea, fotbalistul cunoscut pentru viața personală tumultoasă. Fostul finanțator dinamovist scotea din buzunar 5000 de euro în fiecare meci în care „Prințul” intra pe teren, indiferent de prestația avută.

Cristi Borcea a subliniat faptul că Adrian Cristea era un fotbalist genial și ar fi putut avea o carieră de succes dacă ar fi fost mai serios. Mai mult, a spus că o atitudine asemănătoare cu cea a lui Ionel Dănciulescu l-ar fi propulsat pe „Prințul” Cristea pe culmile carierei.

„Cristea… ce fotbalist! Îl puneam pe Victor să îi spună, îi dădeam 5000 de euro la fiecare meci de la mine, să îi zică Victor «bă, fii atent, 5000!».

Dacă avea disciplina lui Dănciulescu era mare rău de tot. Ce fotbalist, avea viteză, ambele picioare, tehnică, absolut tot”, a spus Cristi Borcea, potrivit Pro Sport.

Aroganțele de mii de dolari!

Cristi Borcea duce o viaţă de lux şi e răsfață zilnic. Fostul boss de la Dinamo are 9 copii cu 4 femei. Acesta ține legătura cu toți copii și le asigură tuturor tot ceea ce au nevoie. Îi rămân însă bani și pentru plăcerile proprii. Și nu sunt tocmai neînsemnate.

În perioada în care activa la Dinamo, Borcea era văzut des la loja oficială, nu de puține ori l-au surprins camerele tv cu un trabuc în mână. Fostul președinte executiv al lui Dinamo a recunoscut că a plătit, la un moment dat, 3.000 de dolari pentru un trabuc.

Cel mai scump trabuc pe care l-am fumat e un Behike ediție limitată, de la Cohiba. E 3.000 de dolari! La început nu suportam țigara absolut deloc. Am fumat prima dată la 33 de ani în momentul în care am deschis cu fratele, nașul și cel mai bun prieten al meu, Marius Vizer, Davidoff la Marriott.

A venit Zino Davidoff, la deschidere, erau televiziuni… Și-mi spune (n.red. – Marius Vizer): «Fratello, trebuie să pui o țigară în gură»…N-am pus niciodată. La mine în birou nu intra nimeni să fumeze. Când venea nea Cornel (n.red. – Cornel Dinu fuma trabuc) dădeam cu spray!

Atunci, la deschidere am fumat trabuc Davidoff. Acum tot marca asta fumez, dar nu ca înainte. După operația pe cord… Înainte fumam câte șase – șapte trabucuri pe zi, din acelea mari. Acum le-am redus, unul, maxim două pe zi.”, a spus Cristi Borcea, pentru aceeași sursă.