S-a aflat motivul pentru care Voluntari a încurcat-o pe FCSB! Dezvăluirea lui Mihai Stoica aruncă în aer playoff-ul: „A semnat cu CFR Cluj!”

Gheorghiu Dan / 15.05.2022, 15:51
S-a aflat motivul pentru care Voluntari a încurcat-o pe FCSB! Dezvăluirea lui Mihai Stoica aruncă în aer playoff-ul: „A semnat cu CFR Cluj!”

Motivul pentru care FC Voluntari a încurcat-o pe FCSB în lupta la titlu ar putea fi determinat de un transfer surpriză ce ar fi fost realizat între formația ilfoveană și CFR Cluj. Dezvăluirea a fost făcută în premieră de Mihai Stoica, managerul general al echipei roș-albastre.

Mihai Popa, noul portar al celor de la CFR Cluj?! Transferul lui ar putea fi motivul pentru care Voluntari a încurcat-o pe FCSB

Runda cu numărul 9 din play-off-ul Ligii 1 a aruncat finalul de sezon în aer, iar motivul pentru care FC Voluntari a încurcat-o pe FCSB ar fi pornit de la o tranzacție pe care trupa ilfoveană a făcut-o cu CFR Cluj.

Egalul FC Voluntari – FCSB 2-2 îi permite CFR-ului să iasă campioană încă de duminică seară, în cazul în care va reuși să o învingă pe Universitatea Craiova. În caz contrar, titlul se va decide la derby-ul din ultima rundă, FCSB – CFR Cluj.

Revenind la afacerea pe care FC Voluntari și CFR Cluj ar fi făcut-o, totul a fost dezvăluit chiar de Mihai Stoica. Managerul general al roș-albaștrilor, aflat într-o discuție pe pagina fanului Sergi Lopez, a afirmat:

Apropo, Popa a semnat cu CFR Cluj”, a scris Mihai Stoica.

Este vorba despre Mihai Popa, goalkeeper de 21 de ani de la FC Voluntari, care potrivit Transfermarkt are o cotă de piață de 800.000 de euro.

Popa a semnat cu FC Voluntari în august 2021, după ce în sezonul precedent evoluase în tricoul celor de la Astra Giurgiu. Crescut de Academia „Gheorghe Hagi”, el a mai evoluat pentru Farul și pentru Rapid.

În actuala stagiune, Mihai Popa a adunat un total de 38 de apariții în tricoul lui FC Voluntari, de 15 ori reușind să termine fără să primească gol.

Mihai Popa a făcut un meci fantastic și împotriva celor de la FCSB

În disputa de sâmbătă seară, Mihai Popa a avut nu mai puțin de 6 intervenții în fața jucătorilor de la FCSB.

Mă bucur că am reușit să îmi ajut echipa. A fost un meci foarte greu, cu niște adversari care au o calitate foarte bună. Este greu să joci împotriva lor, dar noi în această seară am demonstrat că putem să facem asta. Orice meci este important pentru noi. Pe toți ne-a motivat ce s-a scris. Că suntem cu o echipă, după că suntem cu cealaltă echipă, apoi la sfârșitul meciului eram iarăși cu cealaltă echipă. Dar nu asta ne interesează. Noi ne vedem de treabă. Am intrat pe teren și am dat totul.

Toni Petrea nu știu ce a zis, nu am văzut. Reproșau… Am văzut că și cei din tribune reproșau că am jucat bine, dar nu știu de ce ar fi trebuit să jucăm prost. Nu mai țin minte câte șuturi am apărat, multe.

Îmi pare rău pentru jucătorii de la FCSB. Cred că au pierdut titlul. De fapt, mai au șanse, să vedem ce se întâmplă mâine (n.r. – la CFR Cluj – Universitatea Craiova), dar e treaba lor”, a spus Mihai Popa, după FC Voluntari – FCSB 2-2.

Potrivit sursei menționate, Mihai Popa ar mai avea contract cu FC Voluntari pentru încă un sezon. În contextul în care CFR Cluj l-ar fi transferat deja, reiese că formația din Gruia ar fi achitat și o sumă de transfer în schimbul său.

Promisiunea lui Mihai Rotaru. Cum va aborda Universitatea Craiova meciul cu CFR Cluj. Detalii de ultimă oră din tabăra oltenilor.