S-a aflat numele primului jucător care vine la FCSB în iarnă. Presa din Germania a anunțat mutarea mijlocașului de 24 de ani

Moldoveanu Camelia / 16.11.2021, 21:04
S-a aflat numele primului jucător care vine la FCSB în iarnă. Presa din Germania a anunțat mutarea mijlocașului de 24 de ani

Presa din Germania a anunțat care este numele primului jucător care vine la FCSB în iarnă. Fundașul de 24 de ani a ajuns în atenția străinilor și prin intermediul relației pe care o are cu o frumoasă cântăreață.

El este jucătorul care vine la FCSB în iarnă. Ce spune presa din Germania

După ce România a pierdut șansa de a ajunge la baraj cu Germania, nemții și-au îndreptata atenția către un internațional român. Este vorba despre Dragos Nedelcu, fundașul de 24 de ani care a fost parte din lotul naționalei în dubla cu Islanda și Liechtenstein.

Presa din Germania vorbește despre faptul că Nedelcu urmează să fie primul jucător care vine la FCSB în iarnă. Fundașul împrumutat de echipa lui Gigi Becali la Dusseldorf a prins până acum doar 7 apariții, dintre care 5 ca titular.

Dacă prestațiile din teren n-au atras prea mult atenția, relația fotbalistului cu Gabriela Aza a devenit subiect de presă pentru nemți.

Ea este un star al muzicii în România, el lustruiește banca de rezerve la echipa de liga a doua, Fortuna Dusseldorf.

Ea are sute de mii de urmăritori pe TikTok și Instagram, el ar fi fericit să mai primească un „like” de la antrenor.

În vară, Nedelcu a fost adus pe ultima sută de metri ca să ajute apărarea. Dar nu a reușit să convingă în aparițiile de până acum, asta și pentru că el nu este un fundaș central de meserie.

De fapt, el se simte bine ca mijlocaș defensiv, așa cum joacă și la echipa națională. Dar acum, la Fortuna, antrenorul are alte preferințe înaintea lui.

De aceea, e puțin probabil ca Fortuna să activeze opțiunea de cumpărare la finalul sezonului”, notează cei de la rp-online.de.

Vezi pe PlaySport.ro: Reportaj-eveniment cu Dragoș Nedelcu din fotbalul german: “Sunt fericit și motivat! Munca și zeița Fortuna m-au dus la Fortuna Dusseldorf!”

Un jucător de la FCSB ar putea ajunge în Seria A

Surpriză de senzație marca Anamaria Prodan. Agentul FIFA pregătește un transfer pe ruta FCSB – Seria A. Anunțul acesteia a fost și prilejul unui nou atac la adresa lui Dennis Man, fotbalistul cu care este în proces după ce acesta a plecat la Parma fără ca ea să intermedieze mutarea.

Cu toate că mai nou se ocupă cu investițiile în criptomonede, Anamaria Prodan nu a uitat de fotbaliștii pe care îi impresariază. Agentul FIFA a anunțat un nou transfer important care ar putea avea loc la FCSB. Este vorba despre fundașul central Iulian Cristea.

Iulian Cristea de la Steaua (n.r. FCSB) e deja urmărit de cluburi din Italia”, a spus Anamaria Prodan, pentru Tuttomercatoweb.

Dacă tot a venit vorba de un posibil transfer în Seria A și întrebată care ar mai fi fotbaliștii care ar putea ajunge în Italia, Anamaria Prodan n-a ratat ocazia să-l atace pe Dennis Man. Potrivit impresarei, Ianis Stoica are șanse să-l depășească pe internaționalul român de la Parma.

Nicolae Stanciu de la Slavia Praga și Ianis Stoica, un jucător tânăr care va ajunge mare, mai bun decât Dennis Man”, a transmis Anamaria Prodan.