S-a aflat! Vica l-a înșelat pe Piți cu un fotbalist celebru de la Steaua! Când a auzit, Gigi l-a dat afară!

Catinca Giosanu 20.04.2021, 11:15

A fost nevoie de câțiva ani pentru ca Vica Blochina să recunoască faptul că l-a înșelat pe Piți. Fosta balerină a avut de-a face cu un fotbalist celebru de la Steaua. Când a auzit, Gigi Becali l-a dat afară! Despre cine este vorba și cât de mult regretă blondina faptul că a căzut în ispită?

S-a aflat! Vica l-a înșelat pe Piți cu un fotbalist celebru de la Steaua!

Deși s-au despărțit în urmă cu ceva timp, Vica Blochina nu l-a uitat pe Victor Pițurcă, fostul selecționer al României. Focoasa blondină încă mai tresare când îl vede pe fostul ei iubit. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în urma căruia a rezultat un copil. Edan s-a născut în anul 2007. Copilul le mostenește frumusețea părinților săi. Deşi aceștia nu îşi mai vorbesc, băiatul îşi petrece timpul în mod egal cu amândoi, făcând diferite activităţi.

Vica și Piți s-au iubit vreme de șaisprezece ani! În tot acest timp ea i-a fost amantă! Tehnicianul român era însurat, iar ea era conștientă de acest lucru, însă părea că nu o afectează prea tare. Nu de puține ori fosta balerină a mărturisit cât de mult l-a iubit pe tatăl copilului său. La un moment dat, Vica a spus chiar că ar fi fost dispusă să se căsătorească cu Victor Pițurcă, în cazul în care el ar fi divorțat de soție.

Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni.”, a spus Vica Blochina, în urmă cu ceva timp, la emisiunea „La Măruță”.

Când a auzit, Gigi l-a dat afară!

În ceea ce privește motivul despărțirii, s-a speculat că selecţionerul ar fi fost înşelat de fosta balerină cu un fotbalist. Este vorba despre columbianul Juan Carlos Toja, fostul mijlocaş al Stelei din perioada 2008-2010. Vica şi bărbatul cu pricina, fotbalistul Toja, s-au cunoscut în toamna anului 2009 și, chiar dacă amicii comuni ai celor doi au afirmat că între ei nu era decât o mare prietenie, se pare că Piţurcă ştia cu totul altceva. Pusă în fața faptului împlinit, lituanianca a jucat dur și nu a recunoscut nimic.

Mă aşteptam să se întâmple asta. Eu sunt o fată dintr-o ţară străină şi mă lupt cu un om destul de puternic. Toja este foarte mişto, dar nu am avut o relaţie cu el. Piţurcă ştie şi el că am ieşit cu Toja în acea vacanţă. ”, a fost reacția Vicăi.

În momentul în care Pițurcă a ajuns antrenor la Steaua, a început și curăţenia generală la echipă. Primul care a fost dat afară a fost chiar jucătorul columbian! Toja a fost cedat fără vreo pretenţie financiară, deşi era titular. La vremea respectivă, nimeni nu a comentat situaţia. După câteva săptămâni însă, Gigi Becali a declarat zâmbind: „Nu pot să vă spun care este motivul pentru care pleacă Toja. Dar o să aflaţi voi la un moment dat!”

Vica şi bărbatul cu pricina, fotbalistul Toja, s-au cunoscut în toamna anului 2009
Vica şi bărbatul cu pricina, fotbalistul Toja, s-au cunoscut în toamna anului 2009  / Sursa Foto: www.stl.ro

Vica: „L-am înșelat pe Victor Pițurcă”

Anii au trecut, fostul selecționer a făcut test ADN, pentru că avea incertitudini în ceea ce privește copilul, iar Vica nu putea accepta faptul că bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult o evita total. Fosta balerină se plângea pe la toate colțurile că cel care i-a fost iubit o refuză vehement. Tot vorbind cu jurnaliștii, Vica s-a dat singură de gol. Dacă în primă fază spunea răspicat că nu și-a înșelat iubitul, ulterior a avut un moment de sinceritate. I-a uimit pe toți cu declarația pe care a făcut-o:

Da, l-am înșelat. (…) Pentru că mă iubesc foarte mult mi-e greu să accept faptul că mă înșeală. Niciodată o femeie să nu înșele partenerul, dacă nu lipsește ceva. Dacă femeile sunt fericite într-o relație nu au nevoie să înșele.”, a dezvăluit Vica Blochina, la Kanal D.

Pițurcă a cunoscut-o pe Vica într-un bar select celebru din Capitală, unde balerina de origine lituaniană dansa. A fost dragoste la prima vedere. Cu toate acestea, după ce a apărut copilul, relația lor a avut de suferit, deoarece frumoasa blondă a insistat până în pânzele albe ca Pițurcă să recunoască băiețelul pe care-l are cu ea în fața întregii lumi.

Urmăriți Playsport.ro și pe