S-a dezlănțuit Adrian Mititelu după încă un meci fără victorie al Craiovei: „Am dat echipa pe mâna unor nepricepuți”

Bordei Radu 23.10.2022, 19:14
S-a dezlănțuit Adrian Mititelu după încă un meci fără victorie al Craiovei: „Am dat echipa pe mâna unor nepricepuți”

Adrian Mititelu a fost foarte nervos, după încă un rezultat negativ al echipei sale. FCU Craiova a remizat, doar, pe teren propriu, cu Hermannstadt. La fel ca la ultimele partide, jocul echipei a suferit mult. Iar patronul îl arată cu degetul pe Marius Croitoru.

Adrian Mititelu, furios pe Marius Croitoru. „M-a lăsat cu o bombă pe care eu trebuie să o dezamorsez”

Fostul antrenor a părăsit echipa după o serie negativă de rezultate, după ce i-a transmis lui Mititelu că nu crede că poate regla situația. Patronul este foarte supărat și consideră că Marius Croitoru a greșit total pregătirea echipei iar acum oltenii plătesc.

Am dat echipa pe mâna unor oameni nepregătiți, care trăiesc din lauda presei, din basme. Jucătorii se sufocă, nu pot să alerge. Suporterii mă înjură pe mine și îl laudă pe Croitoru, păi să se ducă la el să îl întrebe de ce nu pot alerga fotbaliștii. Vina mea este că am apelat la niște nepricepuți, iar acum am fost lăsați în genunchi. Așa se întâmplă când avem antrenamente care nu au legătură cu cu randamentul jucătorilor.

Croitoru organiza ședinte de antrenament de 3 ore zilnic, s-a grești total pregătirea. Ăsta este modul lui, de aceea am ajuns aici. Nu este vina mea, nici a jucătorilor. Sunt profesioniști, dar nu pot să alerge, nu că nu vor. Acum lucrăm să aducem echipa pe linie de plutire, căutăm soluții, a explicat Mititelu

Patronul FCU dă și în suporteri. „Să se ducă la zeul lor. Să stea acasă, mai mult ne fac rău”

Finanțatorul este în război cu galeria, după plecarea lui Croitoru. Suporterii l-au susținut total pe antrenor și l-au înjurat pe Mititelu. IAr finanțatorul oltenilor și-a ieșit din minți.

Ce să îi fac lui Croitoru? I-am dat mână liberă, i-am dat salariul pe care l-a dorit. I-am adus ce jucători a vrut, i-am făcut poftele. El a plecat singur, a zis că nu mai are soluții, știa el ce știa. Iar acum suporterii mă înjură pe mine, iar pe Croitoru l-au zeificat. Păi să meargă să îl întrebe pe el ce nu a mers, de ce nu se duc? Mai mult rău ne fac acum, mai bine să stea acasă.

Vii cu bani, plătești milioane ca să ții steagul sus, și tot tu ești înjurat. Nu se poate, nu mai pot, nu mai am răbdare, nu mai accept. Suntem și foarte ghinioniști, nimic nu a mers cum trebuie, a răbufnit Mititelu

Urmăriți Playsport.ro și pe