S-a dezlănțuit Dan Petrescu după remiza din Conference League. Ce-l nemulțumește pe antrenorul campioanei

Bordei Radu / 05.08.2022, 12:02
S-a dezlănțuit Dan Petrescu după remiza din Conference League. Ce-l nemulțumește pe antrenorul campioanei

Dan Petrescu a fost foarte supărat și după meciul din Belarus, contra celor de la Sahtior Soligorsk. Tehnicianul campioanei României s-a dezlănțuit la adresa tuturor, nemulțumit de remiza obținută în manșa tur din Conference League.

Dan Petrescu, tot mai vehement. A certat pe toată lumea după meciul din Belarus. „Noi nu avem niciun avantaj”

Continuă seria nemulțumirilor lui Dan Petrescu, antrenorul campioanei este supărat în special pe oficialii LPF. Aceștia nu amână partidele clujenilor, deși s-ar putea juca meciuri în timpul campionatului mondial. De aceea, Petrescu se teme pentru returul cu trupa din Belarus.

În mod normal, noi suntem favoriți, dar nu știu dacă mai este cazul. Lor le amână Federația meciurile, la noi nu se poate. Nu se schimbă nici măcar ziua și ora, cum am văzut la alții. La noi, nu. Nu avem niciun avantaj, de aceea nu o să ajungem niciodată în grupele Ligii Campionilor sau Europa League.

Ei vor avea 7 zile de antrenament, pentru noi va fi iarăși imposibil. Ajungem pe la 3 dimineața, mâine nu ne antrenăm. Apoi avem meci, apoi zburăm iar la Cluj și vine meciul. Nu vom fi fresh! Așa s-a întâmplat și cu armenii Asta este realitatea, a comentat Dan Petrescu

Dan Petrescu, mesaj pentru conducerea clubului. „Nu am soluții în atac”

Deși tocmai l-a primit pe Malele, fostul golgheter al celor de la FC Argeș, Dan Petrescu tot se plânge că nu are atacanți.

Vroiam să câștig meciul, dar nu aveam atacanți pe bancă, aproape toți sunt accidentați. Nu pot să-l folosesc tot timpul pe Debeljuh și Păun. Atât! Noi am avut astăzi doi jucători de atac pe banca de rezerve, s-a mai plâns Petrescu.

De aceea, nou venitul Malele va fi titular în campionat, deși nici nu s-a antrenat cu echipa.

A zis că s-a pregătit de două săptămâni, vedem. Dar nu am cu cine să joc, așa că dacă face un antrenament va intra sigur. Ce să facem, noi trebuie să ne calificăm în grupe. Dar nu avem nicio șansă. Nu ne lasă cei de la Ligă și Federație, a mai completat Petrescu

CFR Cluj mai pregătește un transfer important, în atac. Atacantul italian Manuel Pucciarelli (31 ani) se află în vizorul campioanei CFR Cluj, anunță presa din străinătate!

Pucciarelli are peste 100 de meciuri în Serie A și în acest moment este liber de conttract. Atacantul s-a despărțit de Melbourne City și are pe masă două oferte, de la CFR Cluj și Qarabag. TuttoMercatoWeb a scris despre interesul celor două cluburi pentru jucătorul italian.