S-a făcut: Haruț la FCSB! Becali plătește cu 200.000 de euro mai puțin decât a cerut Iftime! Ce a dat la schimb

Sorin Chiriac 08.01.2021, 16:02
S-a făcut: Haruț la FCSB! Becali plătește cu 200.000 de euro mai puțin decât a cerut Iftime! Ce a dat la schimb

S-a făcut: Haruț la FCSB! Becali plătește cu 200.000 de euro mai puțin decât a cerut Iftime! Digi Sport anunță că patronul FCSB a bătut palma cu omologul său de la FC Botoșani, pentru suma de 600.000 de euro. La rândul său, internaţionalul român U21 de la FC Botoşani a bătut palma cu milionarul din Pipera și se va alătura echipei.

Becali plătește cu 200.000 de euro mai puțin decât a cerut Iftime, plus 20% dintr-un viitor transfer

Zilele trecute, se vorbea despre 800.000 de euro pentru tânărul fotbalist. Până la urmă, 600.000 de euro este suma pe care o plăteşte acum Gigi Becali pentru Denis Haruţ. Totuși, ca o concesie, FC Botoşani păstrează 20% dintr-un viitor transfer al fotbalistului. Valeriu Iftime a acceptat, în cele din urmă, ultima propunere făcută de omologul său de la liderul Ligii 1. Urmează ca Denis Haruţ să semneze contractul cu FCSB, iar anunţul oficial al transferului va fi făcut în următoarele zile. Inițial, Iftime voia un milion de euro pentru internaționalul de tineret, dar a mai scăzut din pretențiile financiare. Ieri, intrase e fir și Craiova, astfel că Becali a trebuit să se miște repede, pentru a-ași asigura serviciile fundașului.

Impresarul confirmă mutarea: ”Denis e mulțumit de condițiile discutate cu FCSB”

La rândul său, impresarul tânărului fundaș a confirmat că mutarea se va face. Denis a fost de acord  cu oferta propusă de FCSB și odată ce Becali și Iftime au bătut palma, totul este rezolvat.

 

Da, e adevărat! Ne-am înțeles și cu jucătorul. Denis este mulțumit de toate condițile discutate cu cei de la FCSB. Acest fapt mă bucură și pe mine. Este importat ca și jucătorul să fie mulțumit și să se prezinte cu inima deschisă la noua echipă”, a spus Florin Vulturar, agentul lui Haruț, pentru digisport.ro.

 

Denis Haruţ este cotat la 1 milion de euro de Transfermarkt. El poate evolua atât ca fundaş dreapta, cât şi ca fundaş central şi are 4 selecţii la naţionala U21. În acest sezon, Haruț are 15 apariţii pentru FC Botoşani

Urmăriți Playsport.ro și pe