Au bătut palma și poate pleca la FCSB în următoarele zile. Gigi Becali a dat lovitura mult visată

Marian Cărăvan 07.01.2021, 20:55
Au bătut palma și poate pleca la FCSB în următoarele zile. Gigi Becali a dat lovitura mult visată

Gigi Becali joacă tare și face o mutare spectaculoasă pe piața transferurilor. Jucătorul pe care și l-a dorit mai trebuie doar să semneze cu roș-albaștrii. Mai sunt doar câteva detalii de pus la punct, dar lucrurile se îndreaptă în direcția dorită de patronul FCSB. Gigi Becali a dat lovitura mult visată.

Gigi Becali a dat lovitura mult visată

La FCSB există premisele cuceririi primului titlu după o pauză de șase ani. Echipa finanțată de Gigi Becali este pe primul loc al clasamentului și are în față un întreg retur de campionat și un play-off în care să confirme așteptările. Gigi Becali și face temele și negociază tare pentru transferul unor jucători importanți. Betonarea defensivei este unul dintre obiectivele patronului FCSB. După ce l-a achiziționat pe Risto Radunovic, de la Astra, acum Gigi Becali așteaptă semnătura lui Denis Haruț, de la FC Botoșani.

Deja s-a înțeles cu Valeriu Iftime, patronul formației botoșănene. Inițial, Iftime voia un milion de euro pentru internaționalul de tineret, dar a mai scăzut din pretențiile financiare. Chiar dacă nu voia să dea mai mult de 500.000 de euro, până la urmă Gigi Becali va mai plusa puțin, pentru a-și asigura serviciile lui Denis Haruț. 800.000 de euro era ultima sumă avansată de Valeriu Iftime.

„Eu m-am înţeles cu domnul Becali, iar suma este apropiată de ce am vrut noi. Nu pot să vă spun cât, dacă vrea domnul Becali. Mai sunt câteva mici detalii, în primul rând jucătorul aşteaptă nişte răspunsuri. Nu e vorba de bani, nu este înnebunit de aşa ceva, dar vrea să ştie ce-i rezervă domnul Becali pentru viitor.

Denis este o copil extraordinar, atât ca fotbalist, cât şi ca minte, o să vedeţi. Nu o spun ca să-mi vând marfa, cum se zice, pentru că normal nu văd ce mai poate face ca transferul să pice. Cel puţin din partea noastră”, a declarat Valeriu Iftime pentru Digi Sport.

Gigi Becali a dat lovitura mult visata. Acum asteapta semnatura lui Denis Harut
Gigi Becali a dat lovitura mult visata. Acum asteapta semnatura lui Denis Harut

Denis Haruț, internațional de tineret cotat la un milion de euro

Născut la data de 25 februarie 1999, la Timișoara, Denis Haruț a ajuns în 2019 la FC Botoșani, venind de la ACS Poli Timișoara din postura de jucător liber de contract.

Timișoreanul este titularul postului de fundaș dreapta în naționala de tineret, dar poate evolua și ca fundaș central, dar și la închidere. Are o cotă de piață de un milion de euro, conform Transfermarkt. Mai are contract cu FC Botoșani până la 30 iunie 2022.

Gigi Becali a dat lovitura mult visată. Dacă se va decide să semneze, Denis Haruț poate pleca imediat în Antalya, unde FCSB se află în cantonament până pe 13 ianuarie.

Urmăriți Playsport.ro și pe