S-a încheiat divorțul de 650 de milioane de dolari. Au fost semnate actele care confirmă despărțirea

Andrei Alexandra 17.11.2022, 09:07

Gisele Bundchen (42 de ani) și Tom Brady (45 de ani) au divorțat. Modelul brazilian a semnat actele prin care a pus capăt celor 16 ani de relație cu fotbalistul american. Imediat, a fost observată în compania unui alt bărbat.

A fost toamna divorțurilor spectaculoase în sportul mondial. Separarea lui Gerard Pique de Shakira a făcut valuri în presa internațională, la concurență cu divorțul dintre celebra Gisele Bundchen și la fel de notoriul Tom Brady. Ultimii doi au semnat și actele a ceea ce „specialiștii” au numit „divorțul de 650 de milioane de dolari”. La doar trei săptămâni distanță, viața și-a urmat cursul în Costa Rica. Unde Gisele a fost observată în imediata apropiere a profesorului de ju-jitsu.

Gisele Bundchen și Tom Brady au încheiat divorțul de 650 de milioane de dolari

Joaquim Valente ar fi cel „uns” să umple golul lăsat liber de Tom Brady. Cum legendarul fotbalist american locuiește peste drum de fotomodelul brazilian, în Miami, Gisele a decis să își acorde o binemeritată vacanță la 6000 de kilometri departare de casă.

Coastele Costa Ricăi sunt renumite pentru practicarea stilului ju-jitsu, iar modelul ajuns la 42 de ani a făcut totul să fie însoțit de antrenorul personal în tainele artelor marțiale, după aparanțe, sau maritale, după cum ar spune răutăcioșii.

Presa internațională nu s-ar lua după prima impresie. Se pare că publicațiile și-au băgat nasul în viața de familie a braziliancei și ar fi aflat că relația elev-profesor ar fi fost deturnată spre alte orizonturi. Iar cei apropiați nu ar avea nimic împotrivă.

Tom Brady, legenda fotbalului american, este cel mai titrat jucător din istoria acestui sport. A cucerit nu ma puțin de 7 inele de campion în NFL și a fost declarat de 3 ori MVP al Super Bowl.

Cred că soția mea a ținut casa foarte mult timp. Și cred că sunt lucruri pe care ea vrea să le realizeze. Știi, ea nu a lucrat la fel de mult în ultimii 10-12 ani. Doar a crescut copiii, a avut grijă de ei. Și-a luat angajamentul de a trăi în Boston, apoi să se mute în Florida. Acest lucru este o problemă. O problemă foarte greu de reparat fără a spune că este timpul să mă retrag.”,
Tom Brady, la începutul anului.