Cum l-a distrus definitiv Shakira pe Gerard Pique. Fostul fotbalist al Barcelonei a primit interdicție din partea artistei

Ștefănescu Dragoș 14.11.2022, 13:58
Cum l-a distrus definitiv Shakira pe Gerard Pique. Fostul fotbalist al Barcelonei a primit interdicție din partea artistei

După câteva luni de negocieri, Gerard Pique și Shakira au ajuns la un acord. Cei doi s-au înțeles în privința custodiei celor doi copii dar și a împărțirii bunurilor comune. Astfel, Pique și Shakira au hotărât să vândă casa din Barcelona în care au locuit împreună în ultimii 10 ani. Decizia a fost luată după ce artista i-a interzis lui Pique să se mute cu noua lui iubită în acest imobil.

Shakira i-a interzis lui Pique să se mute cu noua lui iubită în casa din Barcelona

În urmă cu cinci luni, Gerard Pique și Shakira au pus punct relației lor în mod oficial. De atunci, cei doi au încercat să se pună de acord cu termenii separării.

După mai multe runde de discuții, Pique și Shakira au ajuns la un acord în ceea ce privește custodia celor doi copii ai lor dar și a bunurilor pe care le au împreună. Astfel, Sasha (7 ani) și Milan (9 ani), cei doi copii ai cuplului, vor locui la Miami împreună cu mama lor. Momentan nu se știe data exactă la care Shakira și băieții săi se vor muta în Statele Unite.

Negocierile dintre cei doi foști soți au avut loc în casa lor din Barcelona. Ei au locuit împreună aici în ultimii 10 ani. Pique și Shakira au hotărât să scoată la vânzare luxosul imobil pentru fabuloasa sumă de 10 milioane de euro. Potrivit Smart News, cei doi au luat această decizie după ce columbianca i-a interzis lui Pique să se mute împreună cu noua lui iubită în această casă.

Shakira, devastată după despărțirea de Pique

Motivul despărțirii dintre Shakira și Gerard Pique a fost relația extraconjugală pe care fotbalistul o are de ceva timp cu Clara Chia Marti. Se pare însă că aceasta nu este singura ”abatere” a lui Pique din timpul relației cu Shakira.

Cântăreața a dezvăluit că încearcă să-i protejeze cât mai mult pe cei doi copii pe care îi are cu Pique. Totodată, Shakira a subliniat că aceasta este cea mai grea perioadă din viața sa.

Încerc să le ascund situația lui Milan și Sasha cât de mult pot. Este foarte supărător pentru doi copii care încearcă să proceseze separarea părinților lor. Și uneori am impresia că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real. Și ceea ce este, de asemenea, real este dezamăgirea de a vedea ceva atât de sacru și de special cum am crezut că este relația pe care am avut-o cu tatăl copiilor mei și de a vedea că s-a transformat în ceva vulgarizat de către mass-media. Și toate astea în timp ce tatăl meu a fost la terapie intensivă, iar eu am luptat pe diferite fronturi. Acesta este probabil cel mai întunecat moment din viața mea” a declarat Shakira.