S-a iubit cu femei celebre din showbiz, iar acum va conduce un club din Liga 2! Cine este tânărul om de afaceri de la malul mării

Catinca Giosanu 05.07.2021, 15:37
S-a iubit cu femei celebre din showbiz, iar acum va conduce un club din Liga 2! Cine este tânărul om de afaceri de la malul mării

Un misterios om de afaceri a preluat locul unei echipe de legendă din România. Este vorba despre un bărbat care s-a iubit cu mai multe femei celebre din showbiz. Acum, însă, va conduce un club din Liga 2! Cine este tânărul afacerist de la malul mării? Anunțul făcut de Ciprian Marica.

S-a iubit cu femei celebre din showbiz, iar acum va conduce un club din Liga 2!

Bărbatul a devenit peste noapte patron de club în România. Asta, după ce a înfiinţat o echipă direct în Liga 2. Individul cu pricina se numește Nuredin Altay și are doar 27 de ani. Din primele informații, reiese că bărbatul este nepotul unui controversat om de afaceri din Constanţa. Echipa lui, Fotbal Club Marina, a preluat recent locul Farului în Liga 2.

Ciprian Marica a declarat, în urmă cu puțin timp, că a cedat locul Farului în Liga 2 lui Fotbal Club Marina. Clubul a fost înfiinţat chiar în această vară. Echipa ar urma să-şi joace meciurile chiar la malul mării. Mai exact, în Mangalia. De finanţarea grupării se va ocupa strict Nuredin Altay. Despre el nu se ştiu încă prea multe lucruri, dar odată cu debutul său în lumea fotbalului românesc vor ieși, rând pe rând, noi detalii la suprafață.

Farul va fi ”rebotezată” FC Marina, pentru că ”marinarii” şi-au cedat către Viitorul numele, marca şi culorile, în procesul de fuziune.

Cine este tânărul om de afaceri de la malul mării

Cei care îl cunosc pe președintele Nuredin Altay spun despre el că este un om dedicat și foarte ambițios.

Vă salut, prieteni! Majoritatea celor de aici sunt iubitori ai fotbalului, așa că fac unele precizări! În Liga a doua va activa din noul sezon Fotbal Club Marina! De destinele grupării se va ocupa în totalitate președintele Nuredin Altay, un om dedicat, ambițios. Am ținut să vă anunț aici fiindcă am fost mereu transparent și de fiecare dată am ales sa aflați de la mine orice este de interes public! Așadar,cu prietenie le urez multă baftă președintelui Nuredin Altay și echipei sale! Pt mine exista doar Farul!”, a scris Ciprian Marica, pe pagina sa de Facebook.

Nuredin Altay este nepotul Nuredin Beinur, un cunoscut om de afaceri. Despre controversatul bărbat se spune că ar fi ”Spaima Litoralului”. De altfel, pe 25 iunie, Ciprian Marica a avut o întâlnire cu Nuredin Beinur, cu Nuredin Erchin (fratele lui Beinur şi tatăl lui Altay) şi cu Ianis Zicu.

Una dintre femeile celebre cu care s-a iubit Nuredin Altay este Sânziana Buruiană. Blondina a început să iasă cu el după ce s-a despărțit de Cătălin zis Rătzoi.

Urmăriți Playsport.ro și pe