S-a iubit cu Simona Halep, dar a uitat-o repede. Acum trăiește în lux în apropiere de București

George Drafta 08.12.2022, 13:55

Înainte să aibă o relaţie şi să fie şi căsătorită cu Toni Iuruc, Simona Halep a fost „cuplată” de media cu Costa Sponte.

Acesta a fost văzut în compania campioanei noastre în urmă cu mai mulţi ani, iar presa a relatat despre întâlnirile celor doi care au depăşit uneori cadrul amical. Chiar dacă s-a vorbit despre o relaţie serioasă aceasta nu a fost confirmată ulterior, pentru că cei doi nu s-au mai afişat împreună. 

S-a iubit cu Simona Halep, dar a uitat-o repede

Fiul lui Teia Sponte, unul dintre oamenii apropiaţi ai lui Gigi Becali, a ajuns totuşi în faţa altarului în 2019. O studentă a fost aleasa inimii lui Costa, petrecerea fastuoasă ce a urmat evenimentului special din viaţa celor doi având loc la Buftea. Cuplul s-a mutat în vila din zona Pipera pe care o deţine băiatul omului de încredere al patronului de la FCSB.

Reşedinţa se află foarte aproape de locuinţa lui Gigi Becali conform celor de la Cancan. Şi este una la care orice cuplu aflat la început de drum îndrăzneşte să viseze. Construcţia are mai multe etaje şi cele mai bune finisaje, acestea obligându-l pe Costa Sponte să bage mâna adânc în buzunar.

Imagine cu cei doi din perioada în acre erau foarte apropiaţi unul de celălalt
Imagine cu cei doi din perioada în care erau foarte apropiaţi unul de celălalt

Investiţie masivă

Toate materiale de construcţii dar şi mâna de lucru au fost plătite cu bani grei de băiatul oficialului vicecampioanei României. În afara vilei în sine, complexul mai cuprinde şi o grădină impresionantă, dar şi o piscină elegantă. Ceea ce contribuie la sporirea importanţei construcţiei care valorează cel puţin 1,5 milioane de euro. Cu siguranţă că Teia Sponte i-a oferit un ajutor masiv fiului său pentru a duce proiectul la bun sfârşit.

Ajutorul a venit cu siguranţă din partea părintelui care a încasat o sumă frumuşică în urmă cu ani buni, atunci când a obţinut aproape 50 de milioane de euro de pe urma vânzării unui teren din apropierea Capitalei. Costa deţine de asemenea pe lângă locuinţa de lux şi un parc auto de invidiat. Atsfel el deţine în garajul său două supermodele, care l-au costat aproape 1 milion de euro. Băiatul a fost des văzut la volanul unui Lamborghini Urus, dar şi a unui Porsche Cayenne.

Alături de Costa la cel mai important moment din viaţă

Patronul celor de la FCSB s-a făcut remarcat în stilul său carcateristic la nunta nepotului său. A fost sufletul petrecerii după ce a cântat pe scena evenimentului. Iar momentul i-a trezit pe nuntaşi care au aglomerat ringul de dans. Aceşatik au mărturisit că s-au distrat şi au fost amuzaţi teribil de spectacolul oferit de latifundiarul din Pipera.

Urmăriți Playsport.ro și pe