S-a marcat golul sezonului? Andrei Ivan, lovitură miraculoasă cu Mioveni. FOTO

Robert Zanfir / 14.08.2022, 17:05
S-a marcat golul sezonului? Andrei Ivan, lovitură miraculoasă cu Mioveni. FOTO

Andrei Ivan (25 de ani) a deschis scorul în meciul dintre Universitatea Craiova și CS Mioveni, care a contat pentru etapa a 5-a din Superliga. A fost prima partidă, în campionat, la cârma oltenilor pentru Mirel Rădoi.

Debutul senzațional reușit de Mirel Rădoi pe banca Universității Craiova ar putea continua în Superliga. Universitatea Craiova caută a doua victorie consecutivă în campionat, după succesul cu scandal din derby-ul cu FC U Craiova.

Andrei Ivan, gol uluitor cu Mioveni

Mirel Rădoi a dat lovitura pe „Ion Oblemenco”, la prima partidă pe banca echipei lui Mihai Rotaru. Speră ca entuziasmul să continue și în campionat, unde oltenii trag tare pentru revenirea în plutonul fruntaș. Partida cu Mioveni se joacă la Severin, orașul natal al fostului selecționer.

Iar Andrei Ivan a ținut să lase o amintire suporterilor locali. Universitatea a deschis scorul în minutul 37 printr-o lovitură de generic a atacantului.

Ivan a primit o minge înaltă, pe linia apărării oaspeților. A preluat perfect cu capul, ca apoi să reia din prima, cu stângul. Mingea s-a dus direct în vinclul porții lui Popescu, după ce a descris o boltă perfectă.

Pentru Andrei Ivan a fost al doilea gol marcat în campionat și al treilea din acest sezon.

CS Universitatea Craiova – CS Mioveni. ECHIPELE DE START

CSU Craiova: Lazar – Martic, Raul Silva, Screciu – Vlădoiu, Căpățînă, Mateiu, Bancu – Baiaram, Koljic, An. Ivan
Rezerve: Rusu, Papp, Al. Crețu, Cîmpanu, Nistor, Rivaldinho, Markovic, Roguljic
Antrenor: Mirel Rădoi

CS Mioveni: I. Popescu – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Panait, Pop, Burnea – Rădescu, Blănaru, Coșereanu
Rezerve: D. Croitoru, Al. Iacopu, Cierpka, Șerbănică, Antal, Buziuc, Toma, Cr. Dumitru, M.Lixandru
Antrenor: Alexandru Pelici

Stadion: Municipal (Drobeta Turnu Severin)
Arbitru: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe) / A1: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti) /
Arbitru VAR: Barbu Marian (Făgăraş), Arbitru AVAR: Slabu Stelian (Braşov)

„Încă evaluez. O să am și un feedback de la jucători după antrenamentul de azi, chiar și cel de mâine dimineață. Va trebui să găsim soluțiile necesare. Avem discuții la nivel de compartiment. Mulți dintre ei au mai jucat în sistemul cu 3 fundași, avem noroc”,
Mirel Rădoi