S-a mulțumit cu egalul. Ce a spus Ovidiu Burcă după primul meci al lui Dinamo în playoff

George Drafta 19.03.2023, 17:29
S-a mulțumit cu egalul. Ce a spus Ovidiu Burcă după primul meci al lui Dinamo în playoff

Antrenorul roş-albilor a vorbit despre remiza contra formaţiei pregătite de Adrian Mihalcea. Evidenţiind faptul că echipa sa trebuie să o vadă ca pe un punct de plecare în ceea ce şi-a propus în partea a doua a sezonului.

Cu acest rezultat Dinamo a egalat-o la puncte pe Unirea Dej în ierarhia intermediară din play-off. Bani & Co au 32 de puncte. La fel ca şi egala lor din această primă rundă a mini turneului care decide formaţiile care vor ajunge în prima divizie.

Cum CSA Steaua nu are drept de promovare, o singură echipă va rata fie unul dintre primele două locuri direct promovabile, fie una dintre poziţiile de baraj.

„Eu cred că a fost un meci foarte disputat, așa cum mă așteptam. O echipă cu experiență, jucători foarte buni. Chiar dacă senzația a fost că am pierdut două puncte, trebuie să fim realiști, în play-off orice punct va conta, va face diferența. În play-off echipele sunt echilibrate, se poate întâmpla orice.

Am fost echipa care a încercat să controleze jocul. Am practicat un joc de calitate, chiar dacă pe final nu am avut claritate. Am jucat și astăzi cu un copil care s-a descurcat foarte bine, născut în 2006. E regula asta care ne dă peste cap, dar mă rog. Una peste alta, cred că am câștigat un punct”, a fost declaraţia tehnicianului „câinilor” după jocul de pe arena Arcul de Triumf.

Galeria dinamovistă a fost alături de favoriţi ca de obicei
Galeria dinamovistă a fost alături de favoriţi ca de obicei

Pauză binevenită

Campionatul se întrerupe şi la nivelul Ligii 2 pentru două săptămâni. Perioadă în care naţionala joacă primele meicuri din campania de calificare pentru Euro 2024. În a doua etapă a play-off-ului pe dinamovişti îi aşteaptă o deplasare pe terenul celor de la Unirea Dej. Echipă care i-a bătut pe jucătorii lui Burcă în sezonul reglar cu scorul de 3-2.

„Trebuie să creștem intensitatea, pregătirea, să rămânem la fel de modești, umili și să jucăm acest play-off până la capăt. Toți își doresc să facă puncte. Este mai ușor echipei care așteaptă greșeala, noi am greșit și ne-au taxat.

Știți foarte bine că Steaua este rivala noastră clasică, dar până atunci mai avem câteva meciuri. Următorul meci trebuie să-l abordăm la turație maximă. Avem o pauză în care, poate, putem să mai așezăm anumite lucruri. Bătălia asta se va duce până la final”, a încheiat tehnicianul de 42 de ani.

Urmăriți Playsport.ro și pe