S-a răzgândit rapidistul Marius Șumudică și îl refuză pe Gigi Becali? „Aștept să văd dacă se sucește sau își respectă cuvântul.”

Olteanu Ștefan / 20.05.2021, 11:43
S-a răzgândit rapidistul Marius Șumudică și îl refuză pe Gigi Becali? „Aștept să văd dacă se sucește sau își respectă cuvântul.”

Rapidistul Marius Șumudică îl refuză pe Gigi Becali și nu mai semnează cu FCSB? Antrenorul nu a semnat încă un contract cu echipa roș-albastră, iar astăzi va avea de luat o decizie dificilă. Gigi Becali spune că are acordul verbal al lui Marius Șumudică și îl așteaptă să semneze contractul, conform înțelegerii la care au ajuns.

S-a răzgândit rapidistul Marius Șumudică și îl refuză pe Gigi Becali? „Aștept să văd dacă se sucește sau își respectă cuvântul.”

Rapidistul Marius Șumudică îl refuză pe Gigi Becali? Cel puțin așa sună varianta propusă de suporterii giuleșteni. Gigi Corsicanu, unul dintre liderii galeriei rapidiste, a intervenit în această dimineață și a spus că Marius Șumudică nu va semna cu FCSB. Acesta a spus că a avut inclusiv o convorbire directă cu antrenorul și i-a confirmat că nu va merge la marea rivală.
Gigi Becali speră ca totul să fie doar o minciună și îl așteaptă în continuare pe Marius Șumudică să semneze contractul. Printr-o intervenție de ultimă oră, finanțatorul FCSB a declarat:

Nu ştiu mai mult decât ştiam ieri despre Şumudică. Urmează să sun şi să văd. Nu stau să văd dacă se supără suporterii, fac doar ce vreau şi nu mă interesează de nimeni.
Acum o să dau un telefon şi văd dacă da sau nu. Aştept să văd dacă se suceşte sau îşi respectă cuvântul. Eu aştept să semnăm contractul. Mi-a zis Şumudică să aduc ce jucători vreau eu. El vrea 4-5 jucători, dar a zis că doar îi antrenează”, a spus Gigi Becali, la Look Sport.

Gigi Becali: „N-am crezut în antrenorul Marius Șumudică de la început, dar a demonstrat!”

Finanțatorul FCSB îl vede pe Șumudică drept cea mai bună variantă pentru echipa sa în acest moment. În acest context, i-a oferit și un salariu de nerefuzat:

N-am crezut în antrenorul Marius Şumudică de la început. Dar după aia a demonstrat. Păi lui Lucescu poţi să-i spui ceva? E cel mai mare antrenor din România, nu poate să-l întreacă nimeni. Şumudică a demonstrat în Turcia, în Arabia. Înainte venea şi pe 10.000 (de euro), acum abia, abia l-am adus cu 25.000 (de euro) şi cu 500.000 (de euro) primă”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali îl așteaptă pe Marius Șumudică să semneze cu FCSB
Gigi Becali îl așteaptă pe Marius Șumudică să semneze cu FCSB

Mustaţă îl interzice pe Şumudică la FCSB: „Ce să caute la noi? Ne-a înjurat o viață. Să se ducă la Rapid!

Suporterii celor de la FCSB sunt indignaţi de veştile sosite în ultimele ore. Patronul Gigi Becali a recunoscut că a bătut palma cu fostul antrenor al celor de la Rapid Bucureşti şi Astra Giurgiu, Marius Şumudică. Un lucru inacceptabil pentru galeria celor de la FCSB, care-i promit subtil viaţă grea tehnicianului, dacă va accepta să-şi pună semnătura pe contractul cu FCSB.

Ce să caute domnul Şumudică la noi? Că ne-a înjurat o viaţă întreagă. Nu ştie că n-are nicio şansă cu noi? N-a zis el că ? Să se ducă la Rapid, că a intrat Rapid în Liga 1. De ce nu merge la Rapid? Pe noi ne-a înjurat toată viaţa lui. Noi ce să facem? Ne-a înjurat toată viaţa şi noi să-l aplaudăm acum?

Dacă domnul Şumudică îşi doreşte asta, e treaba dânsului. Tot respectul pentru ce a făcut la Astra, că a luat tilul, în Turcia că a pus pe picioare echipa aia (Gaziantep). Bravo lui pentru performanţele pe care le-a făcut. Nici cu omul Şumudică nu avem nimic, dar nu la noi. Aici e Steaua, că mai zicea că FCSB nu e Steaua. Cred că a confundat echipele. Ne-a înjurat pe toţi. Cum să vină la noi? Să vină, dacă îşi asumă… Noi gândim cu sufletul, nu cu buzunarul, a declarat liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă, în EXCLUSIVITATE pentru PlaySport.ro.