S-a spart balonul de săpun în care se afla Octavian Popescu. Gigi Becali a recunoscut că nu îl vinde pe mijlocaș

Ștefănescu Dragoș / 21.05.2022, 15:21
S-a spart balonul de săpun în care se afla Octavian Popescu. Gigi Becali a recunoscut că nu îl vinde pe mijlocaș

CFR Cluj a cucerit al cincilea titlu consecutiv în Liga 1 și își continuă hegemonia în fotbalul românesc. Astfel, FCSB a bifat încă un sezon fără trofee și pregătește o nouă strategie. Pe fondul acestei situații, Gigi Becali a vorbit despre eventuala plecare a lui Octavian Popescu. Finanțatorul FCSB a recunoscut însă că momentan nu are oferte pentru fotbalistul de 19 ani, dar nici nu intenționează să-l vândă.

Gigi Becali a dezvăluit când va pleca Octavian Popescu

Lupta pentru titlu în Liga 1 a fost foarte aprigă în acest sezon. CFR Cluj și FCSB s-au luptat până în penultima etapă, ambele având șanse reale la trofeu. În runda a 9-a, ardelenii au profitat de remiza roș-albaștrilor cu FC Voluntari, și au învins Universitatea Craiova cu scorul de 2-1. În urma acestui rezultat, CFR Cluj și-a adjudecat al cincilea titlu consecutiv în Liga 1. Ardelenii își mențin pentru încă un an hegemonia în fotbalul românesc. Astfel, FCSB bifează încă un sezon fără trofee, iar lucrul acesta va afecta destul de mult situația financiară a clubului.

Octavian Popescu (19 ani) este jucătorul de la FCSB care a impresionat cel mai mult în acest sezon. Transferul său în această vară părea iminent. În ciuda acestor premise, Gigi Becali a comentat recent pe seama unei eventuale plecări a lui Popescu. Latifundiarul a explicat că nu are nicio ofertă pentru tânărul jucător și oricum nu l-ar ceda pentru o sumă mai mică decât cea cerută inițial.

Tavi Popescu nu are în acest moment nicio ofertă. El nu e de vânzare, pentru că nu aș putea obține acum ce sumă vreau pentru el. Nu am oferte pentru nimeni.”, a declarat Gigi Becali, pentru DigiSport.ro.

Gigi Becali nu mai dă bani pentru transferuri. Strategie nouă la FCSB

Pentru FCSB, ratarea obiectivului și în acest sezon este o lovitură foarte grea. Echipa roș-albastră se va înfrunta în ultima rundă cu CFR Cluj, însă meciul nu mai are decât miza orgoliilor. În această situație delicată, Gigi Becali a stabilit deja strategia pentru sezonul următor. Finanțatorul FCSB este hotărât să nu mai investească bani în transferuri de jucători.

De azi înainte, când o să auziți că Gigi Becali vrea să cumpere un jucător, să știți că nu e adevărat. Eu nu mai dau 5 bani din buzunarul meu. Nu e adevărat că vreau să-i iau pe Pitu și Grameni pe bani. Nici pe Ștefănescu nu dau bani, doar jucători liberi mă interesează. Iau gratis. Dacă o să găsesc un fundaș central sau un atacant, e bine. Dacă nu, atacant o să joace Tănase și asta e.”, a declarat Gigi Becali, la DigiSport.ro.