Gigi Becali nu mai dă un euro pe transferuri, dar nu renunță la milioanele pe care le vrea pe jucători. Una dintre perlele de la FCSB, pe picior de plecare

Olteanu Ștefan / 21.05.2022, 06:54
Gigi Becali nu mai dă un euro pe transferuri, dar nu renunță la milioanele pe care le vrea pe jucători. Una dintre perlele de la FCSB, pe picior de plecare

Gigi Becali poate da o nouă lovitură de milioane de euro în următoarea fereastră de transferuri. Florin Tănase (27 de ani), golgheter în Liga 1 pentru al doilea sezon la rând, a intrat pe radarul unei super puteri din Turcia. Potrivit ultimelor detalii apărute, căpitanul FCSB se află în fruntea listei de achiziții!

Florin Tănase, în fruntea listei de transferuri de la Beșiktaș Istanbul! Alte milioane se pregătesc să vină în contul lui Gigi Becali

Cele trei milioane de euro pe care Gigi Becali le dorește în schimbul lui Florin Tănase sunt pe cale să vină în fereastra de transferuri din această vară.

Pentru al doilea sezon la rând, căpitanul FCSB va câștiga titlul de golgheter în Liga 1 și confirmă forma bună pe care o traversează în carieră. 20 de goluri a marcat Tănase în acest sezon, cu patru mai multe decât principalul urmăritor, Jefte Betancor.

Încă de la finalul sezonului precedent, în care a înscris 24 de goluri, Tănase visa la un transfer. Astfel, Gigi Becali i-a oferit un nou contract și i-a micșorat clauza de reziliere la trei milioane de euro, pentru a-i facilita mutarea. Din nefericire, nicio ofertă nu s-a concretizat și Tănase a rămas tot la FCSB.

Ajuns la 27 de ani, însă, Florin Tănase poate prinde în cele din urmă transferul mult dorit. Publicația as.ro dezvăluie într-un material redactat vineri că în cursa pentru semnătura căpitanului de la FCSB a intrat Beșiktaș. Formația din Istanbul a avut parte de un sezon ratat în Turcia și a ratat calificarea în cupele europene. Astfel, cei din conducerea clubului vor să aducă mai multe întăriri și, conform sursei menționate, primul de pe lista de achiziții este Florin Tănase.

Având în vedere prețul de 3.000.000 de euro, care nu este unul exagerat, transferul ar putea avea șanse mari să se materializeze. Tănase mai e dorit în Turcia și de campioana Trabzonspor.

Conform Transfermarkt, cota lui Florin Tănase e de 5.500.000 de euro. El este cel mai bine evaluat jucător din lotul lui FCSB.

În exclusivitate pentru PlaySport.ro, Gică Craioveanu i-a ales destinația lui Florin Tănase. „Îl văd la Villarreal!”

La scurt timp după eliminarea lui Villarreal din semifinalele UEFA Champions League, Gică Craioveanu a făcut o analiză a jocului și nu numai, în exclusivitate pentru PlaySport.ro.

Villarreal a fost eliminată de Liverpool, după ce în retur a condus cu 2-0 și a fost la un pas să producă surpriza. Printre lucrurile observate de Craioveanu ar fi acela că la Villarreal ar putea face față cu succes și câțiva jucători români, între care și Florin Tănase:

Foarte realist, eu spun că putem avea jucători la nivelul acesta, în tricoul lui Villarreal! Tănase, despre care spunea Ioan Andone, eu cred că are multă calitate și, dincolo de asta, faptul că marchează foarte mult, deși nu e vârf, îi aduce un plus foarte apreciat în evaluările pe care le-ar face un club de aici.

Îi văd la Villarreal sau la un club de acest nivel și pe Cicâldău sau Ivan. Mai ales că se zvonește că Villarreal îl va vinde pe Danjouma. Noi avem jucători de talent, trebuie să renunțăm însă la mentalitatea mulțumirii cu puțin! Gata, ne-am transferat, avem salariu mare… și ce facem? Eu am plecat la 27 de ani din România și am ieșit de două ori golghter! Nu m-am grăbit să plec repede, câine surd la vânătoare!”, a spus Gică Craioveanu, pentru PlaySport.ro.