S-a spart „buboiul” de la FCSB și tatăl lui Edi Iordănescu recunoaște că Gigi Becali și-a încălcat promisiunea: „Nu a respectat ce a vorbit”

Bordei Radu / 20.10.2021, 19:44
S-a spart „buboiul” de la FCSB și tatăl lui Edi Iordănescu recunoaște că Gigi Becali și-a încălcat promisiunea: „Nu a respectat ce a vorbit”

Tatăl lui Edi Iordănescu intervine și el în disputa dintre antrenorul de la FCSb și patronul Gigi Becali. Au început să apară primele fisuri în relația dintre finanțatorul din Pipera și tehnicianul lui. Edi Iordănescu a venit cu condiția ca Becali să nu mai critice, public, echipa.

Latifundiarul s-a ținut de cuvânt, până acum, dar după o „lună de miere”, au apărut și primele declarații. Becali s-a declarat nemulțumit de jocul echipei, chiar dacă rezultatele sunt mai bune și FCSB a redus diferența față de liderul CFR Cluj.

Tatăl lui Edi Iordănescu îi răspunde lui Gigi Becali. „Nu s-a ținut de cuvânt”

Anghel Iordănescu este un apropiat al lui Gigi Becali, de aceea a fost surprins negativ după ce au apărut declarațiile omului de afaceri. Fostul selecționer i-a luat apărarea fiului său.

Edi trebuie să accepte criticile patronului, dar acestea trebuie făcute în privat, parcă așa era înțelegerea. Văd că Gigi nu s-a ținut de cuvânt, mai ales acum că echipa are nevoie de liniște, toți de la FCSB trebuie să lucreze pentru acest lucru. Patronul trebuie să înțeleagă că nu este ușor să lucrezi, când nu ai jucătorii la antrenament. Mereu au fost absenți, de când a venit Edi, iar acum situația este chiar grea. Ai jucători care se vor întoarce după Covid, mai ai și accidentați. Nu este deloc ușor, a explicat Anghel Iodănescu, la Digisport

„Edi este în grafic, pentru asta a fost adus”. De ce crede Anghel Iordănescu că Becali a greșit

Edi Ioprdănescu a schimbat atmosfera la echipă și FCSB a ajuns pe locul doi în clasament, chiar dacă jocul nu a impresionat.

Este în grafic, a ajuns la 6 puncte în spatele liderului. El a fost adus să ia titlul, este plătit pentru rezultate. Doar peformanța îți dă dreptate în fotbal. El pentru asta a fost adus, văd că, momentan, respectă contractul. Nu ca Gigi Becali, care văd că nu onorează înțelegerea, a spus Iordănescu.

Gigi Becali așteaptă și un joc mai elaborat și o posesie mai bună. „Ăsta este ordinul meu” a anunțat patronul.

Un campionat nu poate fi câștigat numai prin posesie. Posesia este o armă, dar nu îți dă garanția succesului. Prin posesie poți să-ți impui jocul, să controlezi jocul, dar asta nu înseamnă că ai garanția victoriei și a punctelor. Dacă poți obține performanțe cu un joc frumos, cu atât mai bine. Dar nu cred că asta este prioritatea la FCSB, crede Anghel Iordănescu