S-a stabilit ora de start a meciului Simona Halep – Ons Jabeur, în sferturi la Madrid. Organizatorii au ținut cont de preferințele româncei

Giosanu Catinca / 03.05.2022, 23:47
S-a stabilit ora de start a meciului Simona Halep – Ons Jabeur, în sferturi la Madrid. Organizatorii au ținut cont de preferințele româncei

Simona Halep (locul 21 WTA) o va înfrunta pe tunisianca Ons Jabeur (10 WTA) în sferturile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Madrid. Organizatorii de la Mutua Madrid Open 2022 au anunțat ora de start a partidei Simona Halep – Ons Jabeur.

Simona Halep – Ons Jabeur, în sferturi la Madrid

Mutua Madrid Open 2022 (28 aprilie – 8 mai) este doar a patra competiție de calibru ATP Masters și WTA 1000 a sezonului. Simona Halep s-a decurcat de minune până acum la Madrid. Jucătoarea profesionistă de tenis nu a pierdut niciun set în cele trei meciuri disputate la turneul de categorie WTA 1000.

Meciul dintre Simona Halep și Ons Jabeur va avea loc miercuri, pe arena Manolo Santana. Organizatorii competiției de la Madrid au ținut cont de preferințele româncei. Oficialii au anunțat că partida Simona Halep – Ons Jabeur va începe la ora 13:00. Eleva lui Patrick Mouratoglou adoră să joace dimineața.

”Va fi un meci total diferit”

Ons Jabeur ocupă locul 10 în clasamentul WTA, însă asta nu o descurajează pe campioana noastră. Românca este favorită în disputa cu Jabeur. Jucătoarea din Tunisia joacă foarte bine pe zgură. Reprezentanta noastră a jucat și ea destul de bine în meciul cu Cori Gauff.

Constănțeanca a făcut câteva declarații înaintea meciului cu Ons Jabeur. Simo i-a asigurat pe susținătorii ei că meciul cu Jabeur, din sferturile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Madrid, va fi diferit de cel pe care l-a jucat împotriva sportivei din Tunisia la Dubai, în sferturi.

Va fi un meci total diferit… La Dubai a fost destul de dificil, deoarece toată lumea (din tribune) era cu ea.”, a declarat Simona Halep, după confruntarea cu Cori Gauff.

Uneori, îmi trag energia din spectatori, cum a fost aici cu Paula Badosa, aşa că nu îmi bat capul cu asta. Îmi place energia care o simţi pe teren şi iubesc atmosfera. E mai bine să ai oameni în tribune decât să fie goale, aşa că va fi în ordine.”, a mai spus fostul lider mondial, potivit celor de la wta.com.

Simona Halep s-a mai întâlnit de trei ori cu tunisianca de 27 de ani. Dubla campioană de Grand Slam conduce cu 2-1 în meciurile directe cu Ons Jabeur.