S-a supărat Iuliu Mureșan când a aflat cine se pregătește să devină antrenorul lui Dinamo

Olteanu Ștefan / 21.09.2021, 13:15

Iuliu Mureșan s-a supărat după ce a aflat despre negocierile secrete dintre Nicolae Badea și Mircea Rednic. Potrivit ultimelor zvonuri, „Puriul” pare tentat să revină în cele din urmă la Dinamo. Decizia nu îl încântă pe administratorul special al „câinilor”, care spune că nu a participat la negocieri. Mai mult, Mureșan amenință că Dinamo va putea avea un nou antrenor doar dacă el își va da acordul, în scris!

S-a supărat Iuliu Mureșan! Ce a spus despre negocierile dintre Nicolae Badea și Mircea Rednic

La auzul veștii că Mircea Rednic s-ar putea întoarce la Dinamo, Iuliu Mureșan s-a supărat. „Puriul” ar vrea să revină în Ștefan cel Mare, iar pentru asta a început deja să discute cu Nicolae Badea. Totuși, momentan sunt mai multe probleme la mijloc și Rednic a explicat motivele care blochează revenirea sa la echipă.
Una dintre probleme ar putea fi chiar Iuliu Mureșan. Actualul administrator special de la Dinamo nu este în relații tocmai bune cu Rednic, din cauza unei colaborări pe care au avut-o în 2013 la CFR Cluj.
În momentul în care a aflat că Nicolae Badea a început negocierile cu Rednic, Iuliu Mureșan și-a explicat nemulțumirea. El a fost deranjat de faptul că nu a fost invitat la discuții și a fost nevoit să afle despre acestea din presă. De asemenea, Mureșan spune că la Dinamo va putea fi instalat un nou antrenor doar dacă el semnează pentru asta:

Eu nu am participat la discuții cu Rednic, deci nu pot să confirm negocierile. Am aflat din presă. Normal ar fi să particip. Vă mai spun că orice contract trebuie să-l semnez eu, sunt singura persoană care poate face asta. Nici nu-mi pot delega semnătura, așa e la insolvență. Așa e stilul la clubul ăsta. Eu îmi fac treaba, iar lucrurile la final stau în pixul meu. Atât timp cât eu semnez orice, nu știu cum m-ar putea scoate cineva pe mine. Nu are voie să semneze nimeni în locul meu, deci n-am cum să fiu scos”, spune Iuliu Mureșan.

Mircea Rednic, în TOP 3 antrenori de pe lista lui Dinamo: „Avem o listă, e și el pe ea”

În continuare, Iuliu Mureșan a confirmat interesul clubului pentru Rednic. În momentul de față nu se exclude nici posibilitatea de a continua cu Bonetti, care este în continuare sub contract cu clubul, dar pe lista „câinilor” se află și câțiva potențiali înlocuitori:

Nu pot spune că nu am fost consultat, la niște discuții pe care le-am avut. Ne-am pus întrebarea dacă ar trebui să continuăm cu Bonetti și am făcut o listă de înlocuitori pe care era în top 3 și Mircea Rednic. Nu pot spune că nu am știut. Dar ulterior, când au avut loc o discuție sau două, nu am fost solicitat”, a mai spus administratorul special al lui Dinamo, potrivit gsp.ro.

De asemenea, Iuliu Mureșan a încercat să îndepărteze orice urmă de îndoială cu privire la conflictul dintre el și Rednic. El spune că nu s-ar opune unei noi reveniri a antrenorului:

Nu, nu. Decât să fac ceva împotriva clubului unde sunt, mai bine plec și îi las pe alții. Nu-mi stă în caracter, sunt pozitiv, vreau să fac bine”, a concluzionat Mureșan.