S-a supărat milionarul Dan Șucu, acționarul Rapidului: „Acolo se putea repeta episodul Marian Cozma”

Ștefănescu Dragoș 11.09.2022, 12:55
S-a supărat milionarul Dan Șucu, acționarul Rapidului: „Acolo se putea repeta episodul Marian Cozma”

FC U Craiova 1948 a învins-o pe Rapid cu scorul de 1-0 în etapa a zecea din Superliga. La finalul meciului, pe drumul spre vestiare a izbucnit un conflict între fotbaliștii giuleșteni și suporterii olteni. Revoltat de aceste incidente violente, Dan Șucu a tras un semnal de alarmă pentru toți conducăorii de club din Superliga.

Violențe la finalul partidei FC U Craiova 1948 – Rapid

FC U Craiova 1948 și Rapid s-au înfruntat la Târgu Jiu în etapa a zecea din Superliga. Partida a fost marcată de multe tensiuni pe tot parcursul celor 90 de minute. Echipa olteană s-a impus cu scorul de 1-0.

Tensiunile din timpul meciului s-au mutat la final pe drumul spre vestiare. Totul a culminat când Cristi Săpunaru a intrat în conflict direct cu Ovidiu Mihăilescu, un fan oltean poreclit ”Poștașu”. Imediat ambele tabere s-au implicat în conflictul izbucnit, totul fiind la un pas să degenereze într-o bătaie generală.

Dan Șucu trage un semnal de alarmă după incidentele de la Târgu Jiu

Indignat de violențele din finalul partidei de la Târgu Jiu, Dan Șucu a dorit să tragă un semnal de alarmă pentru toți conducătorii de club din Superliga. Acționarul de la Rapid a explicat că siguranța jucătorilor trebuie să fie primordială, dând ca exemplu tragedia în care Marian Cozma și-a pierdut viața în Ungaria.

Trebuie să vedem ceea ce a fost cel mai grav: lipsa securității fotbaliștilor! Vorbim de o zonă în care nu au ce căuta alte persoane, care nu au legătură oficială cu meciul. Intri într-un culoar, într-un spațiu îngust. Ești deja target. Este o bombă cu ceas! Dacă sunt și câțiva bețivi pe acolo, este deja o problemă. Acolo se putea repeta cazul lui Marian Cozma. Așa s-a întâmplat și atunci, într-o învălmășeală de acest gen, cu un sportiv care își apăra colegii.

Mi-aș dori să înțeleagă toți președinții din fotbal că securitatea fotbaliștilor este prioritatea cluburilor. La finalul jocurilor, după o încărcătură psihică foarte mare, ei trebuie protejați la vestiare. Pentru tot ceea ce se întâmplă pe stadion, pe gazon și la interior, există regulamente clare. Trebuie să ne preocupe pe toți cei implicați în acest fenomen asigurarea siguranței sportivilor pentru a evita situații grave, pe care apoi să le regretăm toți”, a declarat Dan Șucu, acționarul celor de la Rapid, pentru ProSport.

Adrian Mititelu Jr., atac dur la adresa lui Cristi Săpunaru. ”Se credea Van Damme!”

Incidentul petrecut în zona vestiarelor la finalul meciului FC U Craiova 1948 – Rapid a fost comentat și de Adrian Mititelu Jr. Acesta l-a atacat dur pe Cristi Săpunaru, pe care l-a comparat cu un luptător de K-1.

Am primit și eu niște filmări cu comportamentul lui Săpunaru. Eu înțeleg că e frustrat că te bate o echipă de 100 de ori, dar nu poți să te închipui luptător de K-1 și să ai pretenții ca lumea să nu intervină.

Eu nu am voie pe stadion, dar un asemenea om are voie pe stadion! O să vedeți filmările cu el! Îl țineau 10 oameni la vestiare, se credea Van Damme.

L-a driblat de 2-3 ori Bauza, în loc să fie activ pe teren, el era activ la vestiar. Poate vrea să se bată cu unul de pe TikTok, am văzut că e la modă. El nu mai e de fotbal. Să se lase dacă nu mai poate!”, a declarat Adrian Mititelu Jr., potrivit Gsp.ro.