S-a terminat telenovela Dan Petrescu la echipa națională. Mesajul clar că antrenorul va continua la CFR Cluj

Ștefănescu Dragoș / 21.12.2021, 13:38

Dan Petrescu a decis să-și continue activitatea la CFR Cluj. Astfel, telenovela numirii sale la echipa națională s-a încheiat. Totul a fost confirmat de mesajul clar al unuia dintre principalii sponsori ai echipei din Gruia.

Mesajul clar al unuia dintre principalii sponsori de la CFR Cluj

Ieri, cei de la FRF așteptau răspunsul oficial al lui Dan Petrescu referitor la preluarea funcției de selecționer al naționalei României. Tehnicianul CFR-ului nu a ieșit cu nicio declarație, însă oficialii din Gruia au confirmat că Petrescu va rămâne la Cluj. Decizia a venit în urma unei runde de negocieri între patronul clubului CFR Cluj, Neluțu Varga, și Dan Petrescu. Cei doi s-au înțeles pentru continuarea colaborării la clubul din Gruia.

La câteva ore după ce Dan Petrescu a decis să rămână la CFR, antrenorul s-a întâlnit din nou cu finanțatorul Neluțu Varga, cu președintele clubului, Cristi Balaj, dar și cu unul dintre sponsori. Acesta din urmă este Daniel Metz, omul care conduce firma NTT Data România. Metz a postat și câteva fotografii de la această întâlnire, alături de mesajul ”Cu încredere spre al 5-lea titlu”.

Crist Balaj a confirmat finalul telenovelei Dan Petrescu la echipa națională

Președintele clubului CFR Cluj, Cristi Balaj, a confirmat că Dan Petrescu a refuzat oferta FRF de a prelua naționala României. Oficialul din Gruia a dorit să-l laude în mod public pe tehnician pentru faptul că și-a respectat promisiunea făcută, de a rămâne la Cluj.

În urma discuțiilor purtate azi, atât clubul, cât și Dan Petrescu au decis să continue împreună proiectul început la CFR. Suntem fericiți, e un antrenor în care avem încredere și e un om de cuvânt, așa cum spuneam și în declarațiile anterioare”, a spus Cristi Balaj pentru CFR TV.

Palnuri mari la CFR Cluj

Cristi Balaj, a dezvăluit care este obiectivul principal pe care îl are Dan Petrescu la CFR Cluj în următoarea perioadă. Oficialul a subliniat că ”bursucul” trebuie să formeze o echipă competitivă în vederea meciurilor din cupele europene, din sezonul următor. Balaj a admis faptul că în acest sezon evoluția echipei în cupele europene a fost dezamăgitoare.

Un sezon greu, multe meciuri într-o perioadă relativ scurtă de timp. Din competițiile europene, ne-am fi dorit mai mult. În schimb, în campionatul intern au fost recorduri și meciuri câștigate în ultime perioadă, fără gol primit. Felicităm jucătorii, staff-ul tehnic, le mulțumim fanilor. Lucrăm cu Dan Petrescu preocupați să avem un sezon mult mai bun în competițiile europene în mod special, în sezonul următor”, a spus președintele clubului CFR Cluj.