S-a terminat telenovela retragerii lui Lewis Hamilton din Formula 1. Starul britanic va continua în „Marele Circ”

Bordei Radu / 05.01.2022, 11:53
S-a terminat telenovela retragerii lui Lewis Hamilton din Formula 1. Starul britanic va continua în „Marele Circ”

Se pare că Lewis Hamilton a trecut peste dezamăgirea titlului mondial și va continua în „Marele Circ”. În ultimul timp au apărut tot mai multe informații conform cărora campionul britanic era pregătit să se retragă. Mai ales după ce a ratat șansa de a depăși recordul pe care îl împarte cu legendarul Michael Schumacher.

Hamilton a fost la un tur distanță să devină primul pilot care câștigă titlul mondial de 8 ori. Dar Max Verstappen i-a „furat” trofeul când mai erau doar câteva curbe până la linia de finiș. Cu toate acestea, se pare că pilotul de 36 de ani va fi la start și în 2022.

Indiciul care lasă de înțeles că Lewis Hamilton va continua în „Marele Circ”. Mesajul transmis de echipa britanicului

Lewis Hamilton a acceptat cu greu faptul că a pierdut titlul când mai era un tur de disputat, la Abu Dhabi. Mai ales că, dacă nu intra safety car, atunci Hamilton nu ar fi pierdut niciodată avantajul de aproape 20 de secunde pe care îl deținea. Finalul dramatic al cursei l-a dezamăgit total pe Hamilton, care le-ar fi transmis colegilor de la Mercedes că totul este „manipulat”. De aceea, s-a și zvonit că Hamilton ar vrea să nu mai participe și să își anunțe retragerea.

Nici britanicul, dar nici echipa sa nu au ieșit în față să lămurească acest fapt. Cu toate acestea, pe rețelele de socializare ale celor de la Mercedes a apărut un mesaj care îi va liniști pe fanii pilotului britanic. Postarea lasă să înțeleagă că Hamilton se va bate pentru titlu și în acest sezon.

„Adversitatea îi face pe unii să cedeze, iar pe alții să doboare recorduri”, a fost mesajul postat pe Twitter de Mercedes, alături de o poză cu Lewis Hamilton.

Sir Lewis Hamilton va concura în 2022. Premiul special câștigat de campionul britanic

Hamilton nu a cucerit titlul în Formula 1, dar a fost numit cavaler de Casa Regală. Marele campion a primit acestă prestigioasă distincție chiar de la Prințul Charles, în cadrul unei festivități organizate la Castelul Windsor. Hamilton a fost însoțit la ceremonie de mama sa Carmen Larbalestier. Este știut faptul că aceasta împreună cu tatăl lui Lewis, Anthony, l-au susținut pe marele pilot de-a lungul prodigioasei sale cariere.

Hamilton, de șapte ori campion mondial în Formula 1, a primit titlul de cavaler pentru serviciile aduse sportului cu motor. Astfel , el se alătură lui Sir Jackie Stewart, Sir Stirling Moss și Sir Jack Brabham ca al patrulea pilot de Formula 1 care a fost numit cavaler.