S-au despărțit, dar rămân împreună. Unde a decis Anamaria Prodan să plece împreună cu Flavius Nedelea: „Mergem frați”

Alex Cazacu 03.06.2023, 09:14

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au fost într-o relație vreme de câteva luni bune. Din păcate, pe la jumătatea lunii mai, cei doi au decis să meargă pe căi separate. Anunțul despărțirii l-au făcut pe rețelele sociale. Deși nu mai formează un cuplu, Flavius și Anamaria au rămas în relații foarte bune. Ba chiar mai mult de atât, ei vor pleca într-o vacanță împreună.

Unde a decis Anamaria Prodan să plece împreună cu Flavius Nedelea

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea anunțau, prin intermediul rețelelor sociale, că nu mai formează un cuplu. Cu toate acestea, în postările lor, cei doi precizau că vor rămâne prieteni foarte apropiați.

Chiar dacă lucrurile nu au mers bine pe plan sentimental, Anamaria a păstrat o foarte bună relație de prietenie cu omul de afaceri. Drept dovadă, impresara și afaceristul încă se mai întâlnesc și chiar merg împreună în vacanțe. În luna iulie, fosta soție a lui Reghe merge în Statele Unite să își viziteze sora, iar Flavius Nedelea se numără printre cei care o vor însoți.

„Plec în iulie să-mi văd sora, în Vegas. Plec în 2 săptămâni la Nisa. Chiar o să tot plec. Plec cu prietenii mei, merg cu Flavius. Mergem frați toți. Suntem prieteni foarte buni. E superb”, a mai declarat Anamaria Prodan, potrivit celor de la Ego.ro.

Unde a decis Anamaria Prodan să plece împreună cu Flavius Nedelea
Unde a decis Anamaria Prodan să plece împreună cu Flavius Nedelea

Anamaria Prodan: „Îl voi lua de bărbat”

În cadrul unui interviu pentru Playtech.ro, Anamaria Prodan mărturisea că nu are așteptări de la un anume bărbat. În schimb, impresara susține că bărbatul ideal trebuie să îi semene. Chiar dacă încă nu l-a găsit, Anamaria este sigură că o va face. Iată ce spunea fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf despre cum ar trebui să fie bărbatul potrivit pentru ea.

„Toată viața am gândit și am făcut cum am crezut că e mai bine pentru mine. Nu am motive să mă schimb și nici să închid ușa mesagerului dragostei. Eu n-am așteptări de la un anume bărbat. Eu caut acel bărbat care îmi seamănă. Care e mândru și puternic ca și mine! Nu spun că e simplu sau că e ușor ce caut! În niciun caz! Când îl voi găsi, mă voi opri, ne vom privi și apoi dacă voi înțelege că e la fel ca mine, îl voi lua de bărbat în secunda doi!”, a declarat impresara, potrivit Playtech.

Urmăriți Playsport.ro și pe