S-au plătit salariile restante la Dinamo după o nouă injecție financiară din partea DDB. Anunțul este oficial

Gabriel-Alexandru Ioniță 31.10.2022, 21:24
S-au plătit salariile restante la Dinamo după o nouă injecție financiară din partea DDB. Anunțul este oficial

Programul DDB continuă să facă eforturi financiare pentru redresarea situației de la Dinamo, club administrat de o societate care se află în continuare în insolvență. Fanii-acționari au anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că au făcut o nouă „infuzie de capital”, în urma căreia s-au achitat salariile restante către jucători și membri ai staff-ului tehnic.

Programul DDB, un nou ajutor financiar important pentru Dinamo

De asemenea, liderii programului DDB au dezvăluit că au fost ajutați semnificativ în acest ultim demers de către Marian Iuhasz, om de afaceri apropiat de Dinamo, care a ajutat financiar clubul în mai multe rânduri în ultimii ani, dar și de către Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar care se ocupă de reorganizarea clubului din Ștefan cel Mare.

Se pare că primul a suportat și costurile generate de intervenția chirurgicală suferită de Antonio Bordușanu, jucător care și-a rupt ligamenele încrucișate și meniscul în meciul cu Metaloglobus de acum două etape, câștigat de Dinamo, la Clinceni, cu scorul de 2-1.

Anunțul făcut de fani

„Dinamo a cerut ajutorul DDB iar suporterii au răspuns prezent.

Nu a fost un secret faptul că au fost întârzieri cu salariile jucătorilor și staff-ului în această lună, dar lucrurile au reintrat pe făgașul normal.

Astăzi au fost achitate salariile, iar elevii lui Burcă se pot concentra exclusiv pe meciurile următoare, partide decisive care pot aduce Dinamo aproape de obiectivul stabilit, calificarea în play-off-ul ligii secunde.

Mulțumim celor care au contribuit prin biletele cumpărate sau prin participarea la licitațiile organizate pe pagina DDB.

Mulțumim de asemenea domnului Marian Iuhasz și domnului Răzvan Zăvăleanu pentru că au contribuit alături de DDB la achitarea salariilor restante.

De asemenea si intervenția chirurgicală de care a avut nevoie Antonio Bordușanu a fost achitată de către domnul Marian Iuhasz.

Suntem aproape de a reuși, de a avea un Dinamo curat și așezat pe principii sănătoase.

ÎMPREUNĂ PUTEM REUȘI!”, au transmis fanii dinamoviști.

De ce a rămas programul DDB fără unul dintre cei mai importanți oameni

Programul DDB a rămas în urmă cu mai bine de un an fără unul dintre pilonii principali. Nicu Tararache se număra printre inițiatorii acestui proiect socios, dar nu a fost de acord cu a doua intrare în insolvență, motiv pentru care a renunțat la cauză.

„Nicu Tararache este unul dintre inițiatorii Programului Doar Dinamo București, el s-a retras imediat după intrarea în insolvență, deci vorbim de luna iunie (n.r. 2021). Asta și vreau să spun, vreme de vreo șase luni după ce Nicu s-a retras din organizație, eu asta am vrut să fac, să-i aduc pe ei împreună, pe Nicu și pe Elyass (n.r. Elyass Bucurică, liderul PCH și președintele APCH), din păcate nu am reușit.

Nu a fost de acord cu această variantă a insolvenței, el credea că Dinamo poate fi salvat și altfel. Acela este principalul motiv. Insolvența a adus cu sine o multitudine de probleme, a pus clubul sub umbrela asta a statului, a legilor, dar a adus și o grămadă de probleme, de rigori…

El considera că putem să facem rost de bani, cum am mai făcut și asta în termene foarte scurte. Dar au fost și alte probleme care au dus la decizia lui, din spate, peste care nu a putut să treacă”, a dezvăluit Daniel Șendre, fostul purtător de cuvând al DDB, în exclusivitate pentru PlaySport.

Urmăriți Playsport.ro și pe