S.O.S, a dispărut Nemec! Atacantul a dezertat cu scandal din cantonamentul lui Dinamo!

Giosanu Catinca / 10.04.2021, 00:02
S.O.S, a dispărut Nemec! Atacantul a dezertat cu scandal din cantonamentul lui Dinamo!

Adam Nemec s-a săturat de Dinamo. Jucătorul în vârstă de 35 de ani a dispărut fără urmă. Mai mult, a făcut scandal înainte de a dezerta din cantonamentul echipei din ”Ștefan cel Mare”.

S.O.S, a dispărut Nemec!

Nemec nu a fost deloc afectat de umilința trăită de Dinamo cu Clinceni, scor 1-3. Asta, pentru că internaționalul slovac nu a luat parte la acest joc. El a părăsit cantonamentul de la Săftica cu o zi înainte de meci! A plecat fără să dea vreo explicație și și-a lăsat antrenorii cu ochii în soare!

În ultimele două luni, atacantul dinamovist a evoluat la un singur mec. Este vorba despre confruntarea cu CFR, scor 1-0. Nemec a suferit o accidentare care a necesitat o lungă perioadă de recuperare și a revenit abia etapa trecută, în Gruia.

După cum era de așteptat, ”câinii” au fost afectați de absența lui Nemec. Gigi Mulțescu spera că odată cu revenirea sportivului care măsoară 1.90 m, problemele din atacul roș-albilor vor dispărea. Lucrurile au stat însă cu totul diferit!

Atacantul a dezertat cu scandal din cantonamentul lui Dinamo!

Surse din anturajul lui formației din ”Ștefan cel Mare” susțin că Adam Nemec s-a săturat de atmosfera tensionată de la Dinamo și a decis joi, 08 aprilie, să părăsească cantonamentul de la Săftica.

În momentul în care a fost întrebat de Gigi Mulțescu ce face, omul de gol i-ar fi răspuns astfel:

Nu e treaba voastră! Am niște probleme personale.”, ar fi spus Adam Nemec, conform ProSport.

În momentul de față, nu se știe însă ce are de gând să facă Adam Nemec. Ce este cert în acest moment este că slovacul a plecat din cantonamentul echipei fără să dea explicații și fără sa aibă acceptul celor care fac parte din staff-ul tehnic.

Nemec s-a mai confruntat cu astfel de ”probleme” și în trecut. În perioada 2016-2018, când angajații clubului din acea perioadă au avut o mare problemă cu vârful de atac. Internaționalul nu discuta cu nimeni din conducere și din staff, în afară de Ionel Dănciulescu. Nici măcar nu răspundea la telefon. Surse din interior au spus, la momentul respectiv, că Nemec are un respect deosebit pentru ceea ce a însemnat Danciu ca fotbalist și de aceea comunica strict cu el.