Să vină banii de la bașkanii lui Gaziantep pentru „sultanul” Șumudică! Chemat de urgență după ce a ajuns lider în Turcia

Marian Cărăvan 07.01.2021, 22:14
Să vină banii de la bașkanii lui Gaziantep pentru „sultanul” Șumudică! Chemat de urgență după ce a ajuns lider în Turcia

Marius Șumudică e pe cai mari în Turcia, după ce a dus-o pe Gaziantep pe prima poziție a clasamentului din Super Lig. Se pare că bașkanii dau semne că îl apreciază pe antrenorul român și vor să-i propună prelungirea contractului. Actualul angajament urmează să fie expire în vară.

Marius Șumudică s-a întâlnit cu bașkanii de la Gaziantep, după ce a dus echipa pe primul loc

Marius Șumudică are parte de un sezon de vis în Turcia. După ce în sezonul precedent Gaziantep a încheiat pe locul 8, a ajuns în această săptămână până pe prima poziție a clasamentului. Gaziantep a învins pe Ankaragucu cu 2-0 și a ajuns lider în Turcia. Un motiv foarte bun pentru ca Marius Șumudică să-și continue activitatea la formația turcă. În sfârșit, bașkanii dau semne că îl apreciază pe antrenorul român. Astfel, îl putem vedea pe Marius Șumudică și în sezonul viitor în fotbalul turc. Președintele lui Gaziantep e optimist.

„Am avut prima întâlnire cu Marius Șumudică, iar mesajul este unul pozitiv. Sunt convins că vom prelungi contractul cu antrenorul nostru, pe care îl iubim”, a declarat președintele lui Gaziantep, Mehmet Buyukekşi.

În dese rânduri, Șumi a trimis săgeți către conducerea echipei, dezamăgit că nu avea semnale din partea bașkanilor în privința prelungirii contractului, în pofida rezultatelor extraordinare din campionat. Acum lucrurile par a se fi schimbat radical. Contractul lui Marius Șumudică expiră în vară, dar sunt șanse foarte mari ca acesta să fie prelungit, după ce Gaziantep a ajuns lider în Turcia.

Marius Sumudica s-a intalnit cu baskanii de la Gaziante dupa ce a ajuns lider in Turcia
Marius Sumudica s-a intalnit cu baskanii de la Gaziante dupa ce a ajuns lider in Turcia

Bucuria de a fi lider

„Bucurie mare, lideri, îți dai seama! Lideri în Turcia, după atâtea etape. Asta le-am spus de când am pregătit meciul: ‘Vă e frică să fiți pe primul loc? Să luați 3 puncte și să faceți istorie? Nu trebuie să vă fie frică, pentru că sunteți cei mai buni!’. Să marchezi 25 de etape meci de meci cu echipe puternice, acasă și afară, înseamnă mult.

Maxim și Toșca au jucat senzațional, Junior a intrat ceas după accidentare. Din păcate, suntem decimați la meciul cu Sivasspor, nu avem mai mulți jucători. O să intre Mirallas, o să mai intre din jucători și sper ca și acolo să facem o figură frumoasă. După Sivasspor, jucăm acasă cu Kayseri. Da, cu Dan Petrescu, eu știu? Eu, din ce știam aseară, se înțeleseseră. Mai am 4 luni de contract, 4 meciuri din tur, vom vedea ce va fi pe parcurs”, a spus Marius Șumudică, la Digi Sport.

Schimbări la vârful clasamentului

În această săptămână, Gaziantep a fost lider în Super Lig, dar după ce au jucat și rivalele, situația la vârful clasamentului s-a schimbat din nou. Gaziantep a fost detronată de Beșiktaș, care a învins-o pe Rizespor cu 6-0. Pe poziția a doua se află acum Fenerbahce, după victoria cu 2-1 în fața celor de la Alanyaspor. Fostul lider, Gaziantep, a coborât pe treapta a treia a podiumului. E diferență de trei puncte între actualul lider și Gaziantep. Podiumul Super Lig: 1. Beșiktaș 34 puncte; 2. Fenerbahce 32 p.; 3. Gaziantep 31 p.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe