Sacrificiile făcute de Marilena Hagi pentru Gică Hagi au ieșit la iveală! Dezvăluiri uluitoare ale soției „Regelui”: „Am păstrat amândouă secretul”

Mihai Rosoiu / 20.08.2021, 11:47
Sacrificiile făcute de Marilena Hagi pentru Gică Hagi au ieșit la iveală! Dezvăluiri uluitoare ale soției „Regelui”: „Am păstrat amândouă secretul”

Familia Marilena și Gică Hagi reprezintă un adevărat exemplu pentru toți sportivii de performanță din România. Cei doi formează un cuplu de nezdruncinat. Pentru ca parteneriatul lor să reziste în timp, fiecare dintre cei doi au făcut sacrificii. Iar începutul relației dintre ei a fost unul adorabil.

Totuși, până să devină familia Hagi, cei doi au trecut prin emoții. Făcând parte dintr-o familie extrem exigentă, Marilena Hagi a ținut relația cu Gică departe de ochii lumii o bună bucată de vreme.

Întâlnirile secrete ale Marilenei Hagi cu Gică Hagi la jumătatea anilor 90

Marilena și Gică Hagi s-au cunoscut cîn 1993. Trecuseră deja câțiva ani de la mariajul eșuat al celui mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. Cu rănile vindecate, Gică Hagi și-a încercat norocul cu Marilena, o tânără superbă, care era pe atunci studentă în anul doi. Între Marilena și deja starul fotbalului european s-a aprins rapid flacăra iubirii.

În scurt timp, au devenit un cuplu, însă până a devenit iubiți și în mod oficial a mai trecut un timp. O povestește chiar Marilena Hagi într-un interviu acordat celor de Viva.ro.

Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate. Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică”, a rememorat cea care avea să-i devină parteneră pe viață.

Surpriza de la o petrecere de machedoni

Sacrificiul de a păstra relația lor departe de ochii curioși ai lumii s-a încheiat câteva luni mai târziu. Cei doi au apărut împreună la o petrecere machedonească și toată lumea a rămas fără cuvinte. Era o fată necunoscută cercurilor în care se învârtea Gică Hagi la acea vreme. Numai că Marilena i-a cucerit pe toți într-o clipă.

Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde am răsărit.”, a spus Marilena Hagi.

Din acel moment Marilena și Gică Hagi au format un cuplu, un cuplu care rezistă și astăzi. Cei doi au împreună doi copii. Kira și Ianis Hagi sunt deja cunoscuți opiniei publice pentru activitățile lor profesionale. Fiica familiei Hagi are o carieră de succes în lumea filmului, în vreme ce Ianis este un fotbalist de succes.

Marilena și Gică Hagi s-au asigurat mereu că cei doi copii ai lor urmează calea corectă în viață, cei patru reprezentând un etalon pentru români din toate punctele de vedere.