Salariu nemaivăzut pentru a-l transfera pe Messi din vară! 50 de milioane de euro pe an pentru vedeta Barcelonei

Radu Bordei 12.01.2021, 13:23
Salariu nemaivăzut pentru a-l transfera pe Messi din vară! 50 de milioane de euro pe an pentru vedeta Barcelonei

Salariu nemaivăzut pentru a-l transfera pe Messi din vară! Șeicii de la PSG vor să transforme gruparea din Paris în noua formație galactică a fotbalului. Șefii francezilor ar dori să urmeze modelul pe care îl promovase Florentino Perez la Real Madrid, la începutul anilor 2000. Atunci madrilenii adunaseră cele mai importante vedete, ca Zidane, Ronaldo sau David Beckham. 

PSG visează la același lucru, iar principala țintă este Lionel Messi.

Salariu nemaivăzut pentru a-l transfera pe Messi din vară!

Gruparea din capitala Franței a rezolvat problema antrenorului. L-a adus pe Mauricio Pochettino, antrenor care are un singur mandat de la conducători: câștigarea Ligii Campionilor. Acesta a fost visul interzis până acum șeicilor, de aceea vor să facă niște eforturi suplimentare pentru a îndeplini acest obiectiv. Mai ales că antrenorul argentinian a anunțat că este nevoie ca lotul să sufere unele modificări.

Pochettino n-ar zice să nu să lucreze cu conaționalul său. Starul Barcelonei a intrat în ultimele luni ale carierei și poate negocia cu oricine. Asta chiar dacă fotbalistul a anunțat că nu mai este așa de determinat să plece, mai ales că președintele Bartomeu nu mai este la echipă. Totuși Messi ar putea fi tentat de o nouă provocare, mai ales că Barcelona are în continuare probleme. Din punct de vedere financiar, catalanii nu mai pot susține salariul argentinianului.

Messi și Neymar ar putea face echipă din nou

Iar PSG dorește să îl facă cel mai bine plătit fotbalist din istorie, cu 50 de milioane de euro pe an.

Revedere cu prietenii cei mai buni

De când Neymar a plecat de la Barcelona, Messi n-a ascuns dorința de a juca iar alături de brazilian. Acesta i-a transmis că îl așteaptă la PSG, mai ales că Barcelona nu mai are bani să îl cumpere înapoi. Tentația de a juca alături de prietenul său ar putea fi un nou argument pentru venirea lui Messi la Paris.

Mai ales că este posibil ca Neymar să nu fie singurul prieten de la echipă. Amicul lui Messi de la naționala Argentinei, Kun Aguero, ar putea veni și el la PSG

Un atac stelar

Fanii visează deja la un atac de vis, cu Messi, Neymar și Mbappe. Practic nimic nu ar mai putea opri PSG în drumul către glorie. Presa din Hexagon nu crede însă că acest lucru este realist. Dacă Messi ar accepta oferta, salariul celor trei jucători s-ar putea ridica la peste 110 de milioane de euro anual. Această sumă este mare chiar și pentru șeicii de la PSG.

De aceea sunt șanse mari ca Mbappe să fie vândut în această vară, pentru a mai elibera fonduri. Dar dacă Messi și Aguero vor veni la Paris, fanii vor avea oricum șansa să se bucure de cel mai bun atac din lume.

Urmăriți Playsport.ro și pe