Dumitru Dragomir, atac violent la FRF: „Suntem de râsul omenirii!” Fostul șef de la LPF a anunțat viitorul antrenor al naționalei

Robert Zanfir / 14.01.2022, 20:06
Dumitru Dragomir, atac violent la FRF: „Suntem de râsul omenirii!” Fostul șef de la LPF a anunțat viitorul antrenor al naționalei

Dumitru Dragomir a lansat un atac extrem de agresiv asupra FRF. Fostul șef de la LPF este convins că Răzvan Burleanu a ales noul selecționer.

Dumitru Dragomir a definit perfect fotbalul românesc. Acesta spune că FRF a ales viitorul selecționer. Acesta va fi Edi Iordănescu. Doar că fostul antrenor al FCSB va refuza. Astfel că urmașul lui Mirel Rădoi va fi Boloni. Care ar putea spunea NU. Deci viitorul selecționer va fi Adi Mutu :).

Dumitru Dragomir, atac violent la FRF: „Suntem de râsul omenirii!” Fostul șef de la LPF a anunțat viitorul antrenor al naționalei

FRF nu are încă un selecționer. Edi Iordănescu și-a arătat disponibilitatea, iar Adi Mutu tace. În tot acest timp, Ladislau Boloni a revenit la București. Continuă negocierile. Iată cum descrie Dumitru Dragomir toată tevatura care „ne face de râsul omenirii”:

„Nu prea avem jucători, nu ne-am preocupat în ultimii cinci, șase ani să creștem jucători. Și Hagi, care s-a preocupat de creșterea jucătorilor, nu a scos nicio valoare. Numai pe banii lui, nu poate să facă mare brânză.

Trebuie conducători care să facă legi, să se ducă să se zbată pe lângă oameni politici, care au putere. Se spune că omul sfințește locul. La noi nu sfințește nimeni. Doar patriarhul”, a declarat Dumitru Dragomir la Digi Sport.

Dragomir: „O să fie Laszlo Boloni”

„O să fie Laszlo Boloni. Dacă se gândesc să îl pună pe Edi Iordănescu, acesta îi va refuza. S-au făcut de râs, suntem de râsul omenirii. Pe Mutu l-au jignit în ultimul hal. Ei au vrut să iasă în evidență, că refuză anumiți antrenori competenți echipa națională.

Mutu nu zice nu, pentru că are nevoie de bani. Când are atâția copii pe care trebuie să îi întrețină și banii s-au cam dus…

Nu poți să spui că Mutu nu are valoare? Nu are valoarea lui Pițurcă, dar…”, a mai spus Dragomir.

„Cred că Federația forțează cu Edi”

„Eu spun că Iordănescu refuză. E un antrenor mare, inteligent, destul de firav emoțional, dar meseriaș. Convingerea mea este că va refuza și Edi Iordănescu. Mai mare jignire ca asta nu ar fi. Cum să fie al cincilea la care apelează?!

Nu s-au închis discuțiile cu Boloni. Ungurul ăsta este un om serios. Are interese și el, ca fiecare om. Dar nu a trișat. El doar și-a spus doleanțele. Cred că Federația forțează Edi Iordănescu. Am și o informație legat de Edi. Nu e greșită.

Dar am altă informație că ar refuza, că se simte jignit. Și eu cred ca are dreptate”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Dacă și Boloni refuză, ar fi o problemă mare. Dacă Boloni vine la națională, e un succes remarcabil. Dacă nu va veni, va fi un eșec catastrofal.
Valeriu Iftime