Sancțiuni dure la CFR Cluj, după ”bătălia” din vestiar! Cine a plătit cel mai scump în urma scandalului din Europa

Autori: Ștefănescu Dragoș, Brădescu Alexandru / 09.09.2021, 19:09
Sancțiuni dure la CFR Cluj, după ”bătălia” din vestiar! Cine a plătit cel mai scump în urma scandalului din Europa

Incidentele petrecute în vestiarul clujenilor după partida CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad au fost de-a dreptul halucinante. Câțiva oficiali ai clujenilor s-au luat la bătaie creând haos în jurul lor. După aproape o lună de la acele incidente, s-au anunțat sancțiuni dure la CFR Cluj.

Sancțiuni dure la CFR Cluj

La aproape o lună de la evenimentele petrecute în vestiarul clujenilor după meciul CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad, au apărut primele sancțiuni. Conducerea clujenilor a hotărât ca cei doi fizioterapeuți implicați în conflict să fie sancționați. Secretarul general al ardelenilor, Ioan Ivașcu a fost și el implicat în incidentele violente. Acesta a cerut reziliearea imediată a contractului.

Ca urmare a finalizării anchetei interne privind incidentele de la finalul meciului CFR 1907 Cluj – Steaua Roșie Belgrad, dorim să facem următoarele precizări:

După vizionarea și analiza înregistrărilor video, s-a identificat faptul că Boncoi Viorel, angajat în cadrul clubului CFR 1907 Cluj, a provocat incidentele mai sus menționate.

Drept urmare au fost aplicate sancțiuni în conformitate cu regulamentul intern persoanelor care au provocat această altercație. În mod concret fiind sancționați următorii angajați: Viorel Boncoi – fizioterapeut și Radu Pralea – fizioterapeut

În ceea ce îl privește pe dl. Ioan Ivașcu, secretarul general al clubului nostru, urmare a acestor evenimente regretabile, a solicitat încetarea relațiilor contractuale. Părțile de comun acord hotărând în acest sens rezilierea contractului de muncă. Pe această cale îi mulțumim pentru cei 10 ani de activitate în cadrul clubului nostru, pentru profesionalismul și devotamentul de care a dat dovadă în această perioadă și îi dorim mult succes în carieră.

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj își cere scuze încă o dată față de toți cei lezați de aceste incidente, inclusiv față de suporterii echipei noastre. Respectivele incidente nefiind în concordanță cu principiile și valorile clubului CFR 1907 Cluj.

Avem toată încrederea că astfel de incidente nu se vor mai repeta niciodată, iar în acest sens, regulamentul intern va fi actualizat și va prevedea sancțiuni mai drastice pentru orice conduită contra valorilor clubului”, se arată în comunicatul oficial al celor de la CFR Cluj.

Scene halucinante în vestiarul lui CFR Cluj după returul cu Steaua Roșie Belgrad

După finalul partidei CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad, la vestiarul clujenilor au avut loc niște incidente halucinante. Câțiva angajați ai clubului clujean au început un conflict fizic. În aceste conflict au fost implicați fizioterapeuții Viorel Boncoi și Radu Pralea dar și juristul clubui Ioan Ivașcu. Aceștia aveau un conflict mai vechi care a explodat pe fondul nemulțumirilor de după înfângerea cu Steaua Roșie Belgrad. Un martor ocular a dat de curând mai multe detalii celor de la Gsp.ro, despre incidentul de la vestiarul clujenilor.

Imediat după meci, juristul clubului, Ionuț Ivașcu, a plecat cu Marian Copilu pe tunel. Pe drum, s-a luat la înjurături cu masorul Viorel Boncoi, care în club e perceput ca informatorul lui Neluțu Varga în vestiar. Boncoi susținea în ultimele săptămâni că Șumudică nu e bun, că doctorul (n.r. – Radu Paligora) nu e bun. Era o stare de tensiune care a ieșit acum la suprafață.

Boncoi i-a dat un șut în picior lui Ivașcu. S-au înjurat și Boncoi i-a zis lui Ivașcu: “Hai în birou să ne batem!”. Boncoi însă a mers în birou împreună cu un alt om din club și au sărit pe Ivașcu. Copilu s-a băgat să-i oprească, mai erau acolo oameni din club și apropiați ai conducerii care încercau să-i departă.

Copilu a fost împins pe jos. Au venit și Ciobotariu cu Latovlevici și cu Chipciu să liniștească spiritele. Dar la un moment dat au apărut patru bodyguarzi trimiși de la oficială de Neluțu Varga. Au intrat și au sărit pe Ivașcu. L-au lovit destul de serios. Ciobotariu a fost și el lovit în timp ce încerca să separe bătăușii”.