CFR Cluj – Steaua Roșie 1-2.Bălgrădean și Deac și-au îngropat echipa

Ștefănescu Dragoș / 26.08.2021, 22:03
CFR Cluj – Steaua Roșie 1-2.Bălgrădean și Deac și-au îngropat echipa

Min 90: Final de meci

Min 72: Rodriguez primește al doilea galben și, implicit, roșu.

Min 62: Deac execută lamentabil lovitura de la 11 metri obținută de Debeljuh

Min 52: 1-2 Pakvov înscrie după ce Bălgrădean comite o eroare cum rar poți să vezi pe terenurile de fotbal. Steaua Roșie înscrie, iar Șumudică își face cruce

Min 47: Bălgrădean, intrat în locul lui Arlauskis la pauză, are prima intervenție bună

Min 46: A început repriza secundă

Final de primă repriză în Gruia!

Min. 34: GOOOOL CFR Cluj! Costache a făcut o fază excelentă în partea dreaptă, și-a depășit un adversar și a centrat perfect pentru Debeljuh, care a marcat cu o lovitură de cap de la un metru de linia porții.

Min. 25: O nouă ocazie pentru campioana României! Borjan a respins în corner șutul puternic din afara careului trimis de Sigurjonsson.

Min. 23: Ocazie mare pentru CFR! Deac a fost blocat excelent de portarul Borjan după două șuturi în blocaj trimise de jucătorii echipei clujene.

Min. 18: Alexandru Păun a șutat din afara careului, însă portarul sârbilor a reținut fără mari probleme.

Min 4: Steaua Roșie conduce cu 1-0. Sârbii au marcat din penalty

Min 1. A început meciul

CFR Cluj a suferit o înfrângere dură în meciul tur cu Steaua Roșie Belgrad în preliminariile Europa League. În returul de la Cluj, elevii lui Marius Șumudică își doresc foarte mult victoria. Pe cine mizează Șumudică pentru acest meci este crucial în ecuația revanșei.


Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, D. Ciobotariu, Graovac, Camora – Deac, J. Rodriguez, Sigurjonsson, Costache – Debeljuh, A. Păun

Rezerve: Bălgrădean, Hindrich – Omrani, Chipciu, Latovlevici, Tahiri, Petrila, Guessouma, Alibec, Cestor, Itu
Antrenor: Marius Șumudică

Steaua Roșie: Borjan – Gobeljic, Dragovic, Degenek, Rodic – Kanga, Sanogo, Ivanic – Ben Nabouhane, Katai – Pakvov

Rezerve: Popovic, Gordic – Gajic, Babic, Pankov, Petrovic, Krsticic, Nikolic, Erakovic, Diony, Srnic, Krstovic
Antrenor: Dejan Stankovic


CFR Cluj umilită la Belgrad

CFR Cluj a fost învinsă cu 4-0 de Steaua Roșie Belgrad în primul meci desfășurat în capitala Serbiei. Partida a fost la discreția sârbilor, în timp ce fotbalișii clujeni au făcut nenumărate greșeli personale.  După umilința din partida tur, ardelenii sunt extrem de motivați pentru a obține o victorie și chiar calificarea în grupele Europa League.

Pe cine mizează Șumudică?

Înaintea meciului din Gruia, Marius Șumudică și-a exprimat încrederea că elevii săi vor putea întoarce rezulatul de la Belgrad. Tehnicianul ardelenilor a dezvăluit și faptul că echipa sa va miza pe cartea atacului încă de la începutul partidei.

Trebuie să demonstrăm că meciul din tur a fost un accident. Printr-o evoluţie bună, printr-un scor favorabil, să demonstrăm că nu asta a fost diferenţa de valoare dintre noi şi cei de la Steaua Roşie. Jucătorii nu au nevoie de niciun mesaj, mesajul trebuie să şi-l transmită între ei şi să dovedească faptul că sunt un grup unit şi să ştergem cu buretele tot ce s-a întâmplat. Să ne gândim că plecăm de la un 0-0, să uităm acel joc, să facem tot ce ţine de noi să câştigăm acest meci.

Mâine vom juca pe atac, să câştigăm, cum am făcut-o şi în competiţia internă până acum. Eu nu consider că diferenţa de valoare dintre CFR şi Steaua Roşie este de patru goluri. Cred că a fost exagerat ce a s-a întâmplat acolo. Ei au avut cinci şuturi pe poartă din care ne-au marcat patru goluri.

Dar se întâmplă la fotbal, de multe ori statistica nu stă în picioare. Suntem singura echipă care am rămas în Europa, fără niciun fel de ironie la adresa celorlalţi. Pentru fotbalul românesc, pentru ceea ce înseamnă în momentul de faţă această imagine, suntem obligaţi eu şi jucătorii, mâine, să intrăm pe teren şi să dăm tot ce avem mai bun.

Că vom face un egal, că vom câştiga, că vom pierde, mi-aş dori să ieşim cu capul sus şi să demonstrăm că totuşi România nu este atât de jos pe cât se pare”, a declarat Marius Șumudică înaintea meciului cu Steaua Roșie Belgrad.

CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad – ECHIPE PROBABILE

CFR Cluj: 87. Arlauskis – 16. Susici, 6. Grahovac, 29. Bouhenna, 45. Camora – 5. J. Rodriguez, 8. Sigurjonsson – 10. Deac, 7. Ad. Păun, 27. Petrila – 9. Omrani

Rezerve: 34. Bălgrădean, 4. Cr. Manea, 11. Chipciu, 13. D. Ciobotariu, 14. Latovlevici, 18. V. Costache, 28. Hoban, 77. D. Alibec, 92. Cestor

Antrenor: Marius Șumudică

 

Steaua Roșie Belgrad: 82. Borjan – 2. Gajici, 15. Dragovici, 5. Degenek, 23. Rodici – 35. Sanogo, 8. Kanga, 4. Ivanici – 11. Falco, 10. Katai – 9. Pavkov

Rezerve: 1. Popovici, 3. Babici, 6. Pankov, 7. Krstici, 22. Nikolici, 24. Gavrici, 31. El. Fardou, 93. Bakayoko, 99. Krstovici

Antrenor: Dejan Stankovic

Arbitru: Michael Oliver (Anglia)