Șansă neașteptată pentru Dinamo înainte de meciul retur cu Universitatea Cluj. Ce dificultăți au ardelenii

Olteanu Ștefan / 24.05.2022, 13:58
Șansă neașteptată pentru Dinamo înainte de meciul retur cu Universitatea Cluj. Ce dificultăți au ardelenii

Cornel Dinu (73 de ani) a înercat să facă o scurtă analiză înainte de meciul retur pe care Dinamo îl va juca împotriva lui Universitatea Cluj și în acest fel a evidențiat câteva dificultăți pe care le au ardelenii. În turul barajului de menținere/promovare în Liga 1, Dinamo a pierdut la Cluj cu 0-2.

„U Cluj are probleme de pregătire, de lot și de atmosferă!”. Ce dificultăți are Universitatea Cluj înainte de meciul retur cu Dinamo

Dacă vorbele lui Cornel Dinu se confirmă, Dinamo ar putea avea o șansă neașteptată înainte de meciul retur cu Universitatea Cluj. Fostul oficial al echipei din Ștefan cel Mare a prefațat confruntarea care va avea loc duminică, de la ora 21:00 și a scos la înaintare trei argumente pentru care Dinamo are șanse să întoarcă scorul de 0-2 din manșa tur.

Cornel Dinu e convins că Universitatea Cluj va avea o altă față la retur, din cauza problemelor fizice și, de asemenea, a absențelor importante de la nivelul lotului. Și, nu în ultimul rând, fostul selecționer spune că în vestiarul echipei de pe Cluj Arena nu este tocmai cea mai plăcută atmosferă. Motivul? U Cluj și-a pierdut o parte din susținătorii cu posibilități financiare și asta a influențat starea de spirit din cadrul echipei:

Pare surprinzător rezultatul, dacă ne uităm la ce a arătat U Cluj, o echipă cu probleme fizice. U Cluj are probleme de pregătire, de lot şi de atmosferă, dar a avut mulţi susţinători cu posibilitate financiară. Nu vreau să pronunţ numele lor. Că erau cu U Cluj, iar acum au trecut în banca CFR-ului”, a declarat Cornel Dinu, potrivit Orange Sport.

Dinamo are de recuperat un handicap de două goluri față de meciul tur. La Cluj, Universitatea s-a impus mulțumită reușitelor marcate de Martin Remacle și Alexandru Boiciuc.

Unul dintre jucătorii importanți ai echipei clujene care va absenta în returul din Ștefan cel Mare este Ely Fernandes. El a văzut cartonașul roșu în tur și a fost eliminat.

Andrei Cristea, verdict pentru PlaySport.ro înaintea returului cu U Cluj

În exclusivitate pentru PlaySport.ro, foștii eroi ai lui Dinamo au vorbit despre meciul crucial de duminică. Printre aceștia s-a numărat și Andrei Cristea, ultimul golgeter pe care l-a dat Dinamo și, în același timp, cel care a pus bazele „Minunii de la Liberec”.

Am încredere în Dinamo, chiar dacă toată lumea pune presiune pe club și jucători. Este un meci acasă, Dinamo are o istorie aparte în Liga 1. Suporterii îi vor ajuta pe jucătorii să câștige acest meci.

Cu siguranță va fi un stadion plin, oamenii, de asemenea, vor avea multe așteptări de la jucători. Poate fi un avantaj, în funcție de atitudinea jucătorilor de la început. Suporterii vor aștepta să atace de la început, dar s-o facă cu cap. Orice gol primit îi forțează să înscrie cu un gol mai mult”, a transmis Andrei Cristea.

Reușește Dinamo „Minunea de la Liberec” 2.0? Citește pe PlaySport.ro toate reacțiile oferite de foștii eroi: „Dacă noi am avut săptămâna magică, sper ca ei să aibă seara perfectă!”.