Șansă uriașă pentru Ianis Hagi. Conducerea lui Rangers a luat o decizie radicală în privința antrenorului

Giosanu Catinca 29.11.2022, 11:58
Șansă uriașă pentru Ianis Hagi. Conducerea lui Rangers a luat o decizie radicală în privința antrenorului

Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi, va avea un nou antrenor. Clubul la care este legitimat internaționalul român a anunțat că a ajuns la un acord cu Michael Beale. Jucătorul de națională are acum un nou motiv de bucurie.

Ianis Hagi are un nou antrenor

Michael Beale va fi instalat pe banca tehnică a scoțienilor în locul lui Giovanni van Bronckhorst. Acesta din urmă a fost demis săptămâna trecută de șefii formației din Scoția. Cifrele dezastruoase înregistrare de jucători i-au determinat pe oficiali să îl înlocuiască.

Noul antrenor al lui Ianis Hagi a mai antrenat în trecut formația din Scoția. El i-a fost secund lui Steven Gerrard vreme de trei ani, timp în care l-a cunoscut pe fiul ”Regelui”.

El i-a luat locul lui van Bronckhorst

Michael Beale a antrenat-o ultima dată pe QPR, divizionară secundă din Anglia. El a reușit să ducă echipa engleză pe primul loc în Championship. După acest succes, gruparea din Marea Britanie a înregistrat cinci înfrângeri consecutive.

Fanii au primit cu bucurie vestea întoarcerii lui Beale la Glasgow Rangers.

”Este un privilegiu imens să antrenezi un club atât de special”

Michael Beale este și el încântat că a revenit în sânul echipei la care este legitimat fiul lui Gheorghe Hagi. Antrenorul a reacționat public după ce clubul a anunțat că au bătut palma.

Este fantastic să mă întorc și să îi revăd pe toți. Sunt extrem de mândru, este un club minunat, este un privilegiu imens să antrenezi un club atât de special.”, a afirmat Beale, potrivit celor de la The Guardian.

Tehnicianul a recunoscut în trecut că îl admiră pe fostul mare fotbalist Gică Hagi.

Ce fotbalist superb a fost Gheorghe Hagi. Îmi amintesc un gol incredibil pe care l-a marcat pentru România la Cupa Mondială din SUA din 1994. Aveam 13 ani și am stat treaz până târziu pentru a urmări acel meci. Stângacii sunt altceva!”, a scris Beale, pe contul său de Twitter.

Motivul pentru care a fost dat afară van Bronckhorst

Giovanni van Bronckhorst a fost dat afară pe 21 noiembrie. Clubul scoțian a renunțat la serviciile sale din cauza rezultatelor slabe.

Sincere mulţumiri lui Gio pentru toate eforturile depuse de la numirea sa. Gio a condus clubul la o a cincea finală europeană şi a câştigat Cupa Scoţiei în mai anul trecut. De asemenea, a condus echipa la prima calificare a clubului în Liga Campionilor în doisprezece ani.

Din păcate, rezultatele şi performanţa din ultimele luni nu au fost la înălţimea aşteptărilor şi a fost luată astăzi decizia consiliului de a rezilia contractul managerului.”, se arată într-un comunicat remis de clubul scoțian.

Urmăriți Playsport.ro și pe