Se pregătește o revenire de senzație la Glasgow Rangers. Ianis Hagi ar fi foarte fericit

Bordei Radu 23.11.2022, 15:39
Se pregătește o revenire de senzație la Glasgow Rangers. Ianis Hagi ar fi foarte fericit

Ianis Hagi și Glasgow Rangers au rămas fără antrenor. Gruparea scoțiană s-a despărțit de Giovanni van Bronckhorst din cauza rezultatelor neconvingătoare. Venit în locul lui Steven Gerrard, olandezul nu a reușit să păstreze titlul în Scoția dar a dus echipa în finala Europa League. Acum se pregătește revenirea unui antrenor popular printre fotbaliștii scoțienilor.

Nou antrenor pentru Ianis Hagi. Este un nume popular pe Ibrox

Conducerea celor de la Rangers nu se grăbește să anunțe noul antrenor, după ce s-a despărțit de Giovanni van Bronckhorst. Fanii au speculat că se pregătește revenirea lui Steven Gerrard. Fostul mijlocaș este liber de contract după ce a fost demis de Aston Villa. Simbolul lui Liverpool a făcut performanță în Scoția, dar, aparent, nu el este cel vizat de către șefii clubului. Fostul lui asistent este favoritul tuturor pe Ibrox. Michael Beale, în vârstă de 42 de ani, este acum manager la QPR, club cu care se luptă pentru promovarea în Premier League. Londonezii sunt, momentan, pe locul 7, în Championship, dar munca lui Beale este apreciată. Acesta este văzut drept un foarte bun tactician, un antrenor care vede jocul la perfecție. De altfel, mulți ziariști și chiar fotbaliști au evidențiat că și la Rangers, pe vremea lui Gerrard, Beale se ocupa de multe ori de antrenamente. Acesta acționa, de multe ori, ca un al doilea manager, lângă Gerrard, care îi oferea încredere totală.

Beale este la căutare și în Anglia, unde a și avut ofertă din Premier League, la de la Wolves, dar a preferat să continue la QPR. Cu toate acestea, o ofertă de la Rangers, club pentru care are o afinitate, ar putea reprezenta un stimulent. Mai ales că ar lucra alături de fotbaliști pe care îi știe bine și ar avea șansa să devină campion al Scoției.

Ianis Hagi, după demiterea lui Giovanni van Bronckhorst de la Rangers: „A fost o plăcere”

Mijlocașul român nu a apucat să lucreze prea mult cu fostul fundaș olandez. Accidentarea gravă suferită de către internaționalul nostru l-a ținut departe de stadion mai multe luni și a ratat, de exemplu, parcursul de vis din Europa League, dar nici nu a putut ajuta în campionat, unde Rangers a suferit. chiar și așa, fiul Regelui a regretat despărțirea de olandez.  „Toate cele bune, șef! A fost o plăcere”, a fost mesajul postat de Ianis Hagi pe rețelele de socializare.

Rangers poate confirma astăzi că a încheiat raporturile contractuale cu Giovanni van Bronckhorst. Conducerea clubului vrea să transmită public mulțumiri sincere lui Gio pentru toate eforturile depuse de când a preluat echipa”, și-au anunțat decizia cei de la Rangers, prin intermediul unui comunicat de presă.