Sara Carbonero și-a refăcut viață după divorțul de Iker Casillas. Cine este vedeta care i-a cucerit inima

Moldoveanu Camelia 16.06.2022, 14:42
Sara Carbonero și-a refăcut viață după divorțul de Iker Casillas. Cine este vedeta care i-a cucerit inima

Sara Carbonero și Iker Casillas au divorțat  în 2021, după un deceniu de relație. Fostul mare portar al lui Real Madrid i-ar fi fost infidel celei care i-a dăruit doi copii superbi. Între timp, celebra jurnalistă a trecut peste mariajul eșua  și s-a cuplat cu un artist de succes.

Sara Carbonero a trecut peste divorțul de Ike Casillas

Iker Casillas și Sara Carbonero și-au făcut oficială relația într-un mod inedit. După ce Spania a câștigat finala Cupei Mondiale din 2010 contra Olandei, Sara i-a luat un interviu căpitanului de atunci  al naționalei iberice. Acesta, entuziasmat de performanța pe care tocmai o obținuse, a sărutat-o pe jurnalistă în direct la TV.

Aceștia s-au căsătorit abia în abia în 2016, însă mariajul avea să se destrame în 2021. Vestea i-a întristat teribil pe fanii celor doi. În ultimul an chiar au existat zvonuri că ar urma o împăcare, însă, între timp, Sara Carbonero și-a refăcut viața.

Potrivit revistei ¡Hola!, Sara Carbonero trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Nacho Taboada. Cu toate că la început s-a vorbit doar despre o relație de prietenie între cei doi, o fotografie care îi arată ținându-se în brațe a demonstrat că este vorba despre o relație amoroasă.

Sara Carbonero și Nacho Taboada au fost surprinși străzile din Madrid fiind foarte afectuoși unul cu celălalt. Fotografia ar fi fost făcută pe 8 iunie, după ce îndrăgostiții s-au bucurat de o seară plăcută în compania unor prieteni.

Nacho Taboada are 35 de ani și este un cunoscut muzician din Zaragoza , vocalist al Colectivo Panamera, alături de Pepe Curioni și Vanja Polace. Acesta mai este și tehnician de sunet radio, dar și fondator al studioului Santa Ana Studio.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sara Carbonero (@saracarbonero)

Amanta lui Iker Casillas dă cărțile pe față. “Ne vedeam în timpul căsătorie sale cu Sara”

Presa din Spania a dezvăluit că ruptura dintre Ike Casillas și Sara Carbonero s-a produs și din cauza faptului că fotbalistul i-a fost infidel soției sale. Jurnaliștii au dezvăluit că „San Iker” a avut o relație extraconjugală cu o bulgăroaică pe nume Nadia Alexandrova.

Aceasta a fost invitată la o emisiune TV în Spania. Ea a povestit că într-adevăr a avut o relație cu Casillas pe vremea când el încă era căsătorit cu Sara Carbonero. Cu toate acestea, bulgăroaica a spus că nu consideră că este vinovată de despărțirea celor doi, întrucât ei aveau oricum probleme în căsnicie.

Relatia noastra a fost din 2019 pana in 2021, in timp ce el era casatorit cu Sara. Mi-a spus ca au probleme. Eu nu l-am cautat niciodata. El a revenit la mine dupa doua-trei luni de la infarct, spunandu-mi ca e bine. Nu cred ca eu am contribuit la despartirea de Sara, ei nu se intelegeau de mai mult timp. Dupa ce a trecut mai mult timp, l-am rugat sa iesim impreuna, sa mancam undeva, dar el mi-a cerut mereu sa am rabdare”, a povestit Nadia Alexandrova.

Urmăriți Playsport.ro și pe