Sarcina Cornei, iubita lui Laurențiu Reghecampf, în pericol. Scandalul cu Anamaria Prodan a afectat-o pe viitoarea mămică

Moldoveanu Camelia / 28.10.2021, 11:36
Sarcina Cornei, iubita lui Laurențiu Reghecampf, în pericol. Scandalul cu Anamaria Prodan a afectat-o pe viitoarea mămică

Laurențiu Reghecampf are probleme tot mai mari de când a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan. Corina Caciuc, iubita antrenorului CSU Craiova, este foarte afectată de scandalul iscat în presă și pe rețelele de socializare. Cea care o să-l facă tătic pentru a treia oară pe tehnician s-a văzut nevoită să recurgă la masuri drastice pentru a se apăra în fața campaniei de denigrare pe care o desfășoară impresara. Însărcinată în trei luni cu o fetiță, tânăra viitoare mămică se teme că ar putea pierde sarcina.

Corina Caciuc a solicitat ordonanță președințială

Tot ce s-a scris în presă, dar mai ales campania de denigrarea pe care Anamaria Prodan a dus-o la TV și pe Instagram, o afectează foarte mult pe iubita lui Laurențiu Reghecampf. Corina Caciuc, cea care în șase luni o să-i dăruiască o fetiță antrenorului CSU Craiova, se teme că s-ar putea să piardă sarcina.

Potrivit Impact.ro, sătulă de postările de pe internet ale impresarei, dar și de declarațiile frecvente, Corina a solicitat o ordonanță președințială împotriva presei. Aceasta a depus dovezi în care demonstrează că i s-au photoshopat pozele publicate în presă într-un mod în care este denigrată. Ea mai este deranjată și de faptul că au apărut fotografii cu părinții ei, iar aceștia nu sunt persoane publice.

Laurențiu Reghecampf vrea să divorțeze cu partaj

S-a declanșat un adevărat război în familia Reghecampf – Prodan. Miezul problemei? Averea. După ce antrenorul CSU Craiova a anunțat că a depus actele de divorț, multe voci au ridicat următoarea problemă: „Ce se întâmplă cu averea?”.

Până acum cei doi, dar mai ales Ana, au lăsat să se înțeleagă faptul că bunurile o să rămână la comun indiferent dacă se despart sau nu. Cu toate acestea, campania de denigrare dusă de impresară contra soțului, dar și presupusei amante, l-a scos din minți pe Reghecampf.

Rănit, probabil îndrăgostit și protector cu cea despre care se spune că o să-l facă iar tată, Corina Caciuc, Laurențiu Reghecampf s-a hotărât să-i deschidă proces impresarei.

Laurențiu este foarte supărat pe faptul că pur si simplu nu a reușit să o convingă pe Ana să aibă un divorț liniștit, în liniște. Așa zicea inițial, da, că nu vrea să împartă nimic, că toată averea rămâne exact așa cum este și că totul rămâne copiilor.

Când a văzut, însă, agresivitatea ei, s-a decis să schimbe foaia. Între ei nu mai există dialog, totul se negociază prin intermediul avocaților. Nu există nici posibilitatea nici să divorțeze la notar, el a deschis deja proces în instanță. Reghecampf este extrem de supărat pe faptul că Ana o face praf pe Corina în mass media și îi photoshopează pozele”, a declarat o persoană apropiată cuplului în exclusivitate pentru playsport.ro.