Sătul de zvonuri, Patrick Mouratoglou a dezvăluit cum este relația cu Simona Halep: „A decis să meargă cu mine sută la sută”

Giosanu Catinca 13.09.2022, 13:56
Sătul de zvonuri, Patrick Mouratoglou a dezvăluit cum este relația cu Simona Halep: „A decis să meargă cu mine sută la sută”

Antrenorul Patrick Mouratoglou a reacționat în urmă zvonurilor apărute după divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Francezul a ținut să explice cum este relația cu fostul lider mondial.

Mouratoglou, despre relația cu Simona Halep: „Nu știu cum era înaintea, dar a muncit foarte mult alături de mine”

Simona Halep și Toni Iuruc aveau programată cununia religioasă în luna noiembrie. Nunta ar fi trebuir să aibă loc la Cazonoul Sinaia, însă evenimentul a fost anulat. Cei doi au divorțat de comun acord. Nu se știe care este multivul rupturii. Mulți au pus despărțirea pe seama faptului că jucătoarea profesionistă de tenis e mai mereu plecată.

Apropiații familiei susțin că motivul despărțirii ar fi fost reprezentat de condițiile pe care Toni Iuruc i le-a pus sportivei. El ar fi obligat-o pe fiica lui Stere Halep să aleagă între el și tenis, conform celor de la Evenimentul Zilei. Sursa citată notează că omul de afaceri ar fi o fire extrem de geloasă.

Toni este un tip extrem de gelos, nu a mai vrut să-și știe nevasta singură prin turnee cu doi-trei bărbați mai tot timpul și a pus piciorul în prag. I-a cerut să aleagă între tenis și el!”, au dezvăluit apropiații milionarului, potrivit sursei anterior menționate.

„A decis să meargă cu mine sută la sută”

Patrick Mouratoglou a oferit și el o reacție, după ce Simona Halep a semnat actele de divorț. Tehnicianul francez a declarat, printre altele, că el ar fi preferat ca multe dintre schimbările prin care a trecut Simona Halep în ultimele luni să nu fi avut loc. Oficialul a vorbit și despre starea emoțională prin care a trecut sportiva din România odată cu participarea sa la turneul de la Wimbledon.

Cred că a fost complet epuizată, fizic, dar mai mult mental. Am început să lucrăm împreună în aprilie și s-au instalat multe schimbări. Nu mi-aș fi dorit să se întâmple majoritatea dintre ele. Este alegerea ei. Dar ea a făcut multe schimbări, pentru că asta este personalitatea ei. Simona e foarte generoasă în eforturi și dă 100% tot timpul.

Ea a muncit mult mai mult decât oricând. Nu știu cum era înainte, dar din ce am auzit de la ea și de la antrenorul ei de fitness, a muncit foarte, foarte, foarte mult alături de mine. Ea a decis să meargă cu mine sută la sută și pentru că a vrut să aibă în echipă oameni care lucrează cu mine, deci multe schimbări.

Atacul de panică de la Roland Garros a fost pentru că a vrut să facă totul prea bine și a dus prea mult stres pentru a face față. Dar acesta a fost primul semnal că a fost dificil din punct de vedere mental.”, a evidențiat Mouratoglou, conform iNews.

Reacția lui Ion Țiriac după divorțul Simonei Halep

Omul de afaceri Ion Țiriac a avut o reacție surprinzătoare după ce Simona Halep și Toni Iuruc au înaintat actele de divorț. Miliardarul român a refuzat să își dea cu părere despre pasul pe care l-a făcut sportiva din Constanța.

Nu pot eu să-mi dau o părere despre ceva care un om face sau nu face când închide ușa. Un pic de respect ar trebui să aibă persoana publică, pentru că persoana publică are datoria să împartă în toate punctele de vedere numai binele, ca și în treburile în care nu-i convine pentru că de aceea e persoană publică. Treaba asta are și o graniță pe undeva, ar trebui atunci când închidem ușa să respectăm pe toată lumea.”, a afirmat Ion Țiriac, la conferința organizată cu prilejul anunțării turneului WTA 125 Țiriac Foundation Trophy.