Scandal după derby-ul Dinamo – Rapid. Cristi Săpunaru a sărit la bătaie cu suporterii „câinilor” . Ce s-a întâmplat

Robert Zanfir / 24.10.2021, 00:15
Scandal după derby-ul Dinamo – Rapid. Cristi Săpunaru a sărit la bătaie cu suporterii „câinilor” . Ce s-a întâmplat

Cristi Săpunaru a fost în centrul unui scandal la finalul meciului dintre Dinamo și Rapid, terminat la egalitate, 1-1. Fundașul din Giulești a sărit la bătaie cu suporterii echipei gazdă, după ce a fost înjurat.

Primul derby Dinamo – Rapid după 6 ani a avut de toate. Goluri senzaționale, marcate de Gabi Torje și Nicolae Carnat, faze amuzante, cu același omniprezent Torje în prim-plan, dar și imagini dramatice, cu Răuță scos cu ambulanța de pe teren.

Scandal după derby-ul Dinamo – Rapid. Cristi Săpunaru a sărit la bătaie cu suporterii lui Dinamo

Cei mai mulți dintre cei prezenți pe teren și-au exprimat regretul că spectatorii nu au venit la stadion și că va urma altă perioadă cu tribunele închise, după măsurile dictate de Guvern. Mihai Iosif a descris foarte bine atmosfera din Ștefan cel Mare: „A fost sumbru, Bacovia”.

Cu toate că jucătorii s-au plâns de lipsa fanilor, Cristi Săpunaru nu a ratat ocazia de a intra în conflict cu unii dintre aceștia. Cunoscut pentru temperamentul său, acesta a sărit la bătaie cu unii dintre suporteri, în momentul în care echipele mergeau spre cabine.

Dar ce s-a întâmplat? În drum spre vestiare, mai mulți dintre fanii prezenți în tribune, la poarta de intrare spre cabine, l-au înjurat pe fundașul Rapidului. Primul care a trecut prin dreptul suporterilor a fost Dragoș Grigore, dar fostul dinamovist a plecat capul și a mers mai departe.

Nu același lucru l-a făcut Cristi Săpunaru, informează Sport.ro. Fundașul a sărit amenințător spre cei din tribune, dar a fost oprit de forțele de ordine, care l-au convins cu greu să își vadă de drumul spre cabine.

Momente dramatice cu Alex Răuță

Fotbalul românesc a fost aproape de o nouă tragedie. În prima repriză, Răuță a căzut pe teren și a cerut imediat schimbarea.

Dinamovistul părea că nu poate respira și că se sufocă. A fost necesară intervenția ambulanței, care l-a preluat și l-a dus la spital.

Răuță a fost supus imediat primelor teste și analize. I s-a făcut un EKG și testul covid-19, care a fost negativ.

După meci, Mircea Rednic a recunoscut că jucătorul s-ar fi plâns de vreo două-trei zile de dureri în piept, dar că a ascuns acest lucru.

Răuță este unul dintre jucătorii lui Dinamo care au fost infectați cu coronavirus anul trecut.

Dinamo – Rapid 1-1. ECHIPELE DE START:

DINAMO: Iliev – Sorescu, Pinto, R. Grigore, A. Radu – Torje, Răuță, Espinosa, Itu – Ivanosvki, Măgureanu
Rezerve: Eșanu, Ehamnn, Giafer, St. Filip, C. Matei, Bordușanu, Neicuțescu, Vestenicky, Bani
ANTRENOR: Mircea Rednic

RAPID: Moldovan – Dandea, Săpunaru, Dr. Grigore – Cl. Belu, Crepulja, Al. Albu, Hlistei – Sefer, Stahl – Ad. Bălan
Rezerve: Drăghia, Nastos, Moise, Carnat, A. Ilie, Florică, Alami, Marzouk, Al. Ioniță
ANTRENOR: Mihai Iosif

Stadion: Dinamo (Bucureşti)
Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca), A2: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare)